Funda

Binnenkijken bij Lil Kleine: artiest zet appartement van 3 miljoen te koop

appartement lil kleine verkoop 16

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, heeft de sleutel van zijn luxe oase aan de Prinsengracht in de stille verkoop gezet voor een slordige 3,2 miljoen euro.

Via het Rotterdamse makelaarskantoor DRVM wordt het spectaculaire appartement volgende week toegankelijk voor het grote publiek. De spanning stijgt, want volgende week gaat deze Amsterdamse parel officieel in de verkoop, en naar verwachting zal het regenen aanbiedingen voor dit weelderige stulpje.

Bijna één miljoen overwaarde voor Lil Kleine

Gelegen tussen de Leidsestraat en de Vijzelstraat, werd dit niet zo bescheiden optrekje in 2019 het thuis van de 29-jarige rasartiest. Een koninkrijk dat hij destijds voor zo’n 2,3 miljoen euro betrad, terwijl de vraagprijs een vorstelijke 2,6 miljoen bedroeg.

Met zijn vlotte Amsterdamse babbel en een knipoog naar de vastgoedmarkt, slaagde de rapper er waarschijnlijk in om maar liefst 3 ton van de prijs af te snoepen.

In dit luxueuze appartement deelde Lil Kleine zijn dagen met toenmalige vriendin Jamie Vaes, terwijl zijn zoontje Lío hier zijn eerste stappen zette. Met zoveel geschiedenis in de muren lijkt het erop dat Jorik nu een nieuwe bladzijde wil omslaan en de deur opent voor een nieuwe eigenaar.

appartement-lil-kleine-verkoop
(Foto: DRVM)
appartement-lil-kleine-verkoop
(Foto: DRVM)

Luxe appartement op toplocatie

Het appartement, met een woonoppervlakte van maar liefst 305 vierkante meter, laat niets te wensen over. Met 6 kamers, waarvan 5 slaapkamers, en sommigen zelfs met een eigen badkamer, is er genoeg ruimte voor privacy en comfort.

Direct aan de straatkant prijkt een inpandige garage, perfect voor het veilig stallen van auto’s en e-bikes.

En dan zijn er de kers op de taart: de heerlijke sauna, waar Jorik ongetwijfeld wat stoom deed afblazen na een hectisch avondje optreden. Na de sauna lonkt de thuisbioscoop, compleet met een gigantische bank waarin je kunt wegzakken, terwijl je je favoriete serie kunt bingewatchen.

Voor de fitnessfanaten onder ons is er zelfs een volledig uitgeruste fitnessruimte, zodat je nooit meer een excuus hebt om je work-out over te slaan.

appartement-lil-kleine-verkoop
(Foto: Bekende Buren)
appartement-lil-kleine-verkoop
(Foto: Bekende Buren)
appartement-lil-kleine-verkoop
(Foto: Bekende Buren)

Veilig en stijlvol wonen als Lil Kleine

De woning is voorzien van state-of-the-art technologie, waaronder een hightech alarmsysteem en airconditioning voor de warme zomermaanden.

Een traditionele voor- of achtertuin ontbreekt, maar in plaats daarvan biedt het appartement een eigen privépatio atrium, gelegen in het centrale hart van de woning. Een oase van rust, hartje Amsterdam, waar je je eigen groene paradijs kunt creëren.

Voor een prijskaartje van 3.250.000 euro kun je de nieuwe eigenaar worden van Lil Kleine’s appartement. Een kans om te wonen zoals een topartiest dat deed, met alle luxe en comfort die je maar kunt wensen. Ga voor alle foto’s naar Bekende Buren.