antoon-bedrag-optreden
Geld & Carrière

Dit riante bedrag vangt nieuwe superster Antoon per optreden

De carrière van zanger Antoon lijkt geen grenzen meer te hebben. De nieuwe Nederlandse superster scoort hit na hit, en heeft zijn persoonlijke kant laten zien in de documentaire ‘Engel’, die onlangs in première ging. Antoon is een muzikaal natuurtalent, en heeft ons kikkerlandje inmiddels volledig veroverd met zijn opzwepende hits. Als je hem wil boeken dan moet je diep in de buidel tasten. Wij zochten uit wat een optreden van Antoon kost.

Muzikaal talent

Antoon heet voluit Valentijn Antoon Remmert Verkerk, en is geboren voor een carrière in de muziekindustrie. Hij staat op dit moment aan de top van de hitlijsten, de respectabele plek waar we Emma Heesters ook vaak tegenkomen. Dat de jonge zanger een muzikaal talent is blijkt uit het feit dat hij op 15-jarige leeftijd stopte met zijn vwo-opleiding, om als jongste kandidaat te worden aangenomen op de Herman Brood Academie, hier heeft zangeres Yade Lauren ook aan haar talenten gewerkt.

Antoon brak door met het nummer ‘Hyperventilatie’, dat viraal ging op social media. Onder de vleugels van Big2 van The Opposites wist de jonge zanger zich te ontwikkelen tot een superster in eigen land, en bestormt de hitlijsten met nummers die je wel mee moet zingen. Al dat succes brengt aardig wat geld in het laatje, want talent mag worden beloond. We hebben uitgezocht wat een optreden van een half uurtje kost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Antoon (@antoonpb)

Dit bedrag een optreden van Antoon per half uur

De prijzen van verschillende boekingsbureaus zijn vrijwel allemaal hetzelfde. Als we afgaan op bronnen dan kost een optreden van deze hitzanger gemiddeld tussen de €20.000 en €25.000 per 30 minuten. Voor dat bedrag zingt hij zijn grootste hits op je feestje, waaronder ‘Hallo’ en ‘Vluchtstrook’. Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je wel een topartiest op het podium staan.

De vriendin van Antoon, Carmen Lauren Visser, doet het overigens ook niet slecht. Ze verdient ook lekker met haar werkzaamheden als model en influencer. Ze kunnen met al dat geld lekker samen op vakantie of andere leuke dingen doen. De zanger is pas 21 jaar jong, maar heeft heel Nederland aan zijn voeten liggen. We verwachten dat er nog veel hits van de jonge ster uitgebracht zullen worden.