Living

Dit is de prachtige villa van influencer Anna Nooshin

anna-nooshin-villa-gekocht

Anna Nooshin kan het allemaal. Deze prachtige Iranees/Nederlandse vrouw is begonnen als modeblogger en is inmiddels een van de bekendste influencers in Nederland. Anna Nooshin bewijst keer op keer wat voor een pittige zakenvrouw ze is. Deze succesvolle boss lady heeft inmiddels een flink vermogen opgebouwd en een prachtige villa gekocht met haar verloofde Nassim Zeta. 

Het succes van Anna Nooshin

Nadat Anna cum laude afstuurde in communicatiewetenschap startte zij op 24-jarige leeftijd het online magazine NSMBL. Al snel begon zij met het delen van haar leven via Youtube. Inmiddels heeft de prachtige brunette 257k abonnees. Ze wordt beschouwd als een van de grootste influencers in Nederland. Zo heeft Anna maar liefst 963k followers op Instagram.

Daarnaast is ze founder van haar make-uplijn ‘nooshbeauty’, een makeup-lijn waar ze cruelty-free, vegan friendly producten verkoopt die zij speciaal in Italië laat maken. Met haar eigen documentaire zegt ze het zelf al: She’s got it all.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOSH (@nooshbeauty)

Upsidedown Amsterdam

Anna Nooshin is co-founder van het interactieve Instagram museum, Upside down Amsterdam. Ze omschrijft haar museum als een creatieve hub en vindt het meer een ‘experience’ dan een museum. Ze hoopt dat mensen zich geïnspireerd voelen door haar museum. Het museum heeft verschillende foto proof kamers waarbij je weer lekker kind kan zijn. Zo is er een ballenbak en heeft elke kamer een thema, zoals ‘The Royal Room’ en ‘The Dutch Design’. Maar ook ‘The Mondriaan’ kamer zorgt voor prachtige foto’s.


Toch was er ophef rondom de Upside Down. In Juli 2020 (midden in de pandemie) had Anna een iets te gezellig openingsfeestje georganiseerd. Terwijl iedereen zich netjes aan de 1,5 meter afstand hield, zaten de influencers veel te dicht op elkaar. In onderstaande video van De Telegraaf zie je hoe Anna boos wegloopt als hiernaar wordt gevraagd.

 

Haar grote liefde, zakenman Nassim Zeta

Anna gaat niet alleen wonen in de onwijs grote villa. Terwijl Anna eigenlijk nooit plannen had om in het huwelijksbootje te stappen, heeft ze toch het ‘ja-woord’ gegeven aan haar grote liefde Nassim Zeta. Het stel is inmiddels 2 jaar verloofd maar Anna heeft geen haast om haar trouwdag te plannen. Nassim Zeta doet het zelf zeker niet slecht. Nassim is CEO van telemarketingbedrijf, We Say So Contact Centers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nassim Zeta (@sirzeta)

Luxe appartement in Amsterdam

Anna woonde hiervoor in Amsterdam. Het luxe appartement ligt in de Jordaan en heeft zij voor 300.000 euro gekocht. Deze prachtige woning zal ze ongetwijfeld niet missen gezien haar nieuwe woonsituatie. Al is en blijft het een prachtig appartement waar wij best een nachtje zouden willen slapen.

Villa in de duurste wijk van Den Haag

Anna en Nassim hun paleisje ligt in de duurste wijk van Den Haag: Van Slotpark. Vlakbij Scheveningen. Een paar straten verder zit de school waar onze koning op heeft gezeten, geen slechte buurt dus. Het huis kochten zij voor een flink bedrag van 3,4 miljoen, met een hypotheek van 5,6 miljoen.

De twee hebben veel geld moeten stoppen in de verbouwing. Gezien ze beide de zaakjes wel op orde hebben was dat gelukkig geen probleem. De woning is inmiddels omgetoverd tot haar droomhuis. De woning heeft 18 (!) kamers, waaronder 8 slaapkamers. In totaal hebben zij 553m² aan ruimte. Beter dan dit wordt het niet.
villa annanooshin villa annavilla nooshin
Bron: Bekende Buren