Anna Nooshin
Women

Anna Nooshin ziet er prachtig uit met zwarte jurk in Parijs

Anna Nooshin weet wel vaker een sprankelende indruk op Instagram achter te laten, maar dit keer wist ze zichzelf te overtreffen door het kunstje over te doen met de Eiffeltoren op de achtergrond. De beoogde foto ging niet volgens plan, want de aantrekkelijke influencer knapte bijna uit haar jurkje. Anna is onze dame du jour, dus houden we haar even gezelschap.

Stijlicoon en influencer

Anna Nooshin weet ons telkens weer te verrassen met haar prachtige uiterlijk. Ze staat inmiddels aan de top van de Nederlandse influencers. Ze voert deze lijst aan, met Monica Geuze in haar kielzog. Behalve influencer is de knappe Iraanse Anna ook nog een slimme zakenvrouw. Ze weet aardig wat geld binnen te harken met haar werkzaamheden, daarom is ze in staat om een prachtige villa te kopen en zich in de mooiste outfits te hijsen.

Volgens onze laatste informatie is de knappe Anna sinds kort weer single, maar de begeerde vrijgezel zit niet per se te wachten op een nieuwe lover, ook al is ze op dit moment wel in Parijs, de stad van de liefde. Ze was daar bezig met een nachtelijke fotoshoot, maar dat verliep niet volgens plan. De betoverende lichten van de Eiffeltoren op de achtergrond stopten ermee, en tot overmaat van ramp knapte het bandje van haar sexy jurkje ook nog.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin ziet er betoverend uit op Instagram

Ondanks het feit dat het niet volgens plan verliep heeft ze de beelden van de shoot toch online gezet, en zoals verwacht straalt ze met haar beeldschone uiterlijk en haar sprankelende uitstraling. Ze heeft inmiddels een flink vermogen weten te verdienen met haar uiterlijk en intelligentie, want haar bankrekening wordt goed gespekt doordat ze slim zaken weet te doen. Zo lanceerde ze eerder een lingerielijn voor Hunkemöller, het merk waar Juultje Tieleman ook voor poseert.

Het mag duidelijk zijn dat Anna de beauty én de brains heeft, en deze twee voordelen tot het uiterste weet te benutten. De brunette ziet er altijd fantastisch uit, daarom hebben we eerder het voorrecht gehad om de 10 mooiste foto’s van Anna Nooshin te verzamelen. Haar 934K volgers zullen het ongetwijfeld met ons eens zijn als we zeggen dat ze op dit moment één van de mooiste vrouwen van Nederland is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)