Women

Anna Nooshin kleedt zichzelf steeds verder uit op vakantiefoto’s

Anna Nooshin Instagram fotos kleren

Zakenvrouw en influencer Anna Nooshin is een van de mooiste vrouwen van Nederland, en ze weet talloze mensen te bereiken met haar content op social media. Ze reist graag de hele wereld over, en combineert dat met haar liefde voor lifestyle en fashion. Ze plaatste onlangs een reeks selfies op Instagram waarop ze te zien is in verschillende setjes, en haar liefde voor schoenen steekt ze ook niet onder stoelen of banken.

Influencer en stijlicoon

Anna Nooshin heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Ze timmert keihard aan haar carrière als stijlicoon en influencer, en lukt haar prima. Ze heeft inmiddels ook haar eigen documentaireserie op Amazon Prime, en ze is de oprichter en eigenaresse van The Upside Down Amsterdam, een interactieve social media-experience. Zelf staat ze ook regelmatig in de belangstelling en laat soms weinig aan de verbeelding over als het gaat om haar foto’s op de socials.

De ambitieuze brunette maakt haar content op alle plekken van de wereld. Ze was enige tijd geleden in Miami, waar ze een kiekje maakte waarop ze zonder bovenstukje van het weer geniet, maar ze was dit jaar ook in Mexico te vinden. Anna Nooshin weet op elke locatie de mooiste plaatjes te schieten, die ze vervolgens deelt met haar 899K volgers op Instagram. Op dit moment is de knappe brunette op Ibiza.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin plaatst selfies op Instagram

Anna Nooshin heeft tussen haar vele volgers een flink aantal bekende namen, die positief reageren op haar Instagram posts. De onderstaande foto’s kregen talloze likes en reacties, waaronder een opmerking van topschaatsster Jutta Leerdam, die reageert met verliefde emoticons. Anna Nooshin staat duidelijk aan de top van social media, en daar verdient ze aardig wat geld mee.

Ze heeft inmiddels een flink vermogen op weten te bouwen, en daar heeft ze een prachtige villa van gekocht. Anna is een succesverhaal, en gebruikt haar populariteit om andere vrouwen te inspireren. Om deze reden was ze bijvoorbeeld samen met Kim Feenstra op een foto te zien tijdens Internationale Vrouwendag. De onderstaande foto’s onderstrepen nogmaals dat niemand meer om deze invloedrijke influencer heen kan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)