Women

Anna Nooshin laat zien wat er onder haar colbertje zit op pikante Instagram foto

Anna Nooshin Instagram fotos

Anna Nooshin is een van de meest invloedrijke influencers van ons land, en steelt regelmatig de show met haar uiterlijk. Deze mooie dame heeft een merk om zichzelf heen gebouwd, en weet als geen ander hoe ze haar volgers op Instagram tevreden moet houden. Dit doet ze onder andere met foto’s waarop ze het beste van zichzelf laat zien, en dat is in dit geval een spiegel-foto waarmee ze een nieuwe week verwelkomt.

Modeblogger en ondernemer

Anna Nooshin heeft haar roots in Iran liggen, maar heeft inmiddels Nederland veroverd met haar bezigheden op social media en daarbuiten. Ze is een uitermate populaire influencer, en deelt regelmatig foto’s die weinig aan de verbeelding overlaten. Ze weet hoe ze voor een camera moet poseren, maar ook achter de schermen is Anna een bezige bij. De brunette is namelijk ook een presentatrice, en adviseert op het gebied van fashion en beauty.

Zo was ze eerder verbonden aan RTL Boulevard als mode- en lifestyledeskundige, en heeft ze als jurylid en adviseuse op het gebied van social media meegewerkt aan het RTL-programma Holland’s Next Top Model. Ze was in 2016 ook te zien in Expeditie Robinson, het survivalprogramma waar Juultje Tieleman ook aan mee heeft gedaan. Anna Nooshin is dus een veelzijdige mediapersoonlijkheid, en heeft daardoor een gigantische fanbase.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin plaatst spiegel-foto op Instagram

Anna Nooshin brengt wel vaker hitte naar Instagram door het plaatsen van foto’s die niets aan de verbeelding overlaten. Zo plaatste ze enige tijd geleden een foto in een doorzichtig topje op Instagram, en daar waren haar 900K volgers zeer content mee. Emma Heesters is ook tussen haar vele volgers te vinden, misschien neemt zij de fashion tips van Anna wel ter harte, want zij ziet er ook prima uit.

Op de onderstaande spiegel-foto zien we de knappe brunette terwijl ze een outfit draagt waarop haar decolleté de show steelt. Het korte zwarte rokje maakt het geheel af, want Anna Nooshin bewijst dat ze er prachtig uitziet in een zwarte outfit. De aantrekkelijke en populaire influencer vraagt een megabedrag voor een samenwerking, en dat heeft haar een flink vermogen opgeleverd. Deze dame is nog niet klaar met het verrijken van duizenden tijdlijnen, en dat doet ze op geheel eigen wijze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manly.nl (@manly_nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)