Anna Nooshin instagram
Women

Anna Nooshin brengt hitte naar Instagram met bikini-foto in Miami

Anna Nooshin is niet alleen een beeldschone influencer, ze is ook een van de mooiste vrouwen van Nederland. De knappe brunette laat het koude en regenachtige weer in Nederland even achter zich, en heeft de zon opgezocht aan de andere kant van de oceaan. Ze geniet daar met volle teugen van het lekkere weer, en laat haar volgers meegenieten door het plaatsen van een aantal waanzinnige bikini-foto’s.

Influencer en zakenvrouw

Als het even kan dan vliegt influencer en zakenvrouw de hele wereld over om haar werk te combineren met de nodige ontspanning. Ze was onlangs nog in Mexico, waar ze haar fans trakteerde op een foto waarop ze zonder bovenstukje van het weer genoot. Op dit moment is de knappe Anna Nooshin in Miami, de stad waar Jutta Leerdam vorige week de Hugo Boss Fashion Show bijwoonde.

De knappe Iraans-Nederlandse influencer heeft een merk om zichzelf heen gebouwd, en weet daarmee een hoop inkomsten te genereren. Haar vermogen wordt geschat tussen de 1 en 3 miljoen euro, dus ze kan de reisjes rond de wereld makkelijk bekostigen. Als ze een gesponsorde Instagram-post plaatst rinkelt haar kassa ook, dus ze kan de vliegreis op haar vakantiebestemming zonder moeite terugverdienen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin trakteert volgers Instagram op bikini-foto

Anna Nooshin heeft een prachtig figuur, dus ze kan een gewaagde bikini-foto makkelijk hebben, hoewel ze er in een zwarte classy-jurk ook prachtig uitziet. In Miami is het een stuk warmer dan in ons koude kikkerlandje, dus heeft de knappe brunette een paar kleurrijke bikini’s in haar koffer gestopt. Deze bikini’s showt ze op een reeks foto’s die ze recentelijk op Instagram heeft geplaatst.

We konden eerder met Anna meekijken toen ze in een pashokje kleding ging passen, maar dat heeft ze tijdens het kopen van zwemkleding niet gedaan. Op de onderstaande foto is te zien dat ze exact de juiste maat heeft uitgekozen, want de setjes staan haar prima. Naast de foto’s waarop ze in bikini is te zien deelt ze nog meer van haar avonturen in het buitenland, dus haar 908K volgers krijgen wederom een kijkje in haar bijzondere leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wonderschoon (@wonderschoon.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)