Geld & Carrière

Dit megabedrag vraagt Anna Nooshin voor een Instagram post

Anna Nooshin kosten instgram post

De Iraans-Nederlandse schoonheid Anna Nooshin doet het goed op social media. Haar aantal volgers op Instagram bedraagt op dit moment 914.000 en het gaat hard richting de magische 1 miljoen-grens. Al haar activiteiten leveren Anna een aardige inkomstenstroom op en hoe meer volgers, hoe meer je kunt verdienen op het platform. Wat vraagt Anna Nooshin voor een Instagram post? We zochten het voor je uit.

Zo begon de carrière van Anna Nooshin

Van vluchteling tot wereldberoemde influencer en succesvol zakenvrouw, dat is in een notendop de ‘van krantenjongen tot miljonair’-variant van Anna Nooshin. Als kind ontvluchtte ze met haar ouders en haar zus Aida het regime in Iran.

In Nederland studeerde ze cum laude af in de communicatiewetenschappen, aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie kwam ze terecht in de modewereld, door een stage bij de beroemde modeontwerper Yigal Arouël in New York.

Zo veelzijdig is Anna Nooshin

Blogster, schrijfster, influencer, zakenvrouw, model; Anna Nooshin is multi-getalenteerd. Op social media doet ze het uitstekend, met niet alleen 914.000 volgers op Instagram maar ook 215.000 YouTube abonnees. Je kunt haar ook boeken als spreker, voor een niet bekendgemaakt bedrag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Daarnaast schreef ze boeken, presenteerde ze tv-programma’s – zoals Holland’s Next Topmodel – en heeft ze haar eigen lingerie- en sieradenlijn en is ze co-founder van een aantal bedrijven.

Multi-inkomsten voor een multitalent

Al haar activiteiten leveren samen een aardige inkomstenstroom op. Het gaat om tienduizenden euro’s per maand. Het leverde haar tot nu toe al een vermogen op van naar schatting tussen de 1 en 3 miljoen euro, een enkele bron meldt zelfs 5 miljoen euro.

Daarnaast investeert Nooshin in vastgoed. Haar vastgoedportefeuille is minimaal anderhalf miljoen euro waard.  Ze is ook co-founder van The Upside Down, een bedrijf dat een social media experiences biedt in Amsterdam en dat ook wel het Instagram Museum wordt genoemd.

Anna Nooshin Instagram

Wat vraag Anna Nooshin voor een Instagram post?

Anna Nooshin is uitgegroeid tot een A-categorie celebrity en met haar enorme aantal volgers op Instagram kan ze forse bedragen vragen voor samenwerkingen. Wil je een commerciële post op haar Instagram regelen, dan zul je daar tienduizenden euro’s voor neer moeten tellen.

Zakenblad Quote becijferde al in 2019 dat Nooshin makkelijk 20.000 euro voor een commerciële post kan vragen. Dat is er nu in 2023 – alleen al door inflatie – zeer waarschijnlijk niet minder op geworden.