Anetta Beri
Women

De Engelse Anetta Beri heeft alles waar een man van droomt

Voor sommige dames reiken hun ambities verder dan de plek waar ze zijn geboren en getogen. De beeldschone Anetta Beri is zo’n dame. Dit hoogblonde model is geboren in Groot Brittanië, maar heeft haar prachtige vleugels uitgeslagen naar de Verenigde Staten. Wij vinden deze mooie dame de moeite waard om te volgen, dus gingen we de grens over.

De koningin van social-media

Anetta Beri woont voor haar carrière als model in de Verenigde Staten, maar ze vliegt de hele wereld over om op de mooiste plekken ter wereld gefotografeerd te worden. Naast het feit dat de blondine bakken met geld verdient als model weet ze ook flinke bedragen binnen te harken met haar activiteiten op social-media. Ze is uitermate populair op alle socials. Net zoals Yolanthe Cabau heeft ze duizenden volgers.

De knappe Anetta weet haar rekeningen te betalen met haar uiterlijk. Ze werkt regelmatig samen met grote kledingmerken, maar ook vele fitnessmerken verbinden graag hun naam aan deze mooie verschijning. Ze is pas 25 jaar, maar is hard op weg om de wereld te veroveren met haar looks, ze heeft in ieder geval al haar schaapjes op het droge. Deze Britse schoonheid houden we graag in de gaten. Vrouwen uit Groot Brittanië doen het altijd goed, kijk maar naar Holly Scarfone.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anetta Beri (@anettaberi_)

Anetta Beri geeft Instagram een classy look

Haar sterrenbeeld is weegschaal, dat zijn over het algemeen personen die iedereen tevreden en in balans weten te houden. Ze heeft op ons in ieder geval een evenwichtige uitwerking, dus we blijven als het aan ons ligt graag in haar gezelschap. De mooie Anetta predikt op Youtube en TikTok dat iedereen positieve energie moet uitstralen en vol met zelfvertrouwen in het leven moet staan.

Aan zelfvertrouwen hoeft deze dame geen gebrek te hebben want ze ziet er fantastisch uit. Ze heeft een prachtig lichaam en met haar uitstraling weet ze iedere man te betoveren. Wij liggen in ieder geval aan haar voeten want Anetta is het aanbidden waard. Ze ziet er in elk kledingstuk adembenemend uit, maar in lingerie is ze echt een plaatje. Misschien kan ze net zoals Juultje Tieleman een deal met Hunkemöller aangaan. Wij zijn verkocht, en hopen snel meer te zien van deze knappe Britse lady.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anetta Beri (@anettaberi_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anetta Beri (@anettaberi_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anetta Beri (@anettaberi_)