Andries Noppert vrouw
Women

Dit is de vrouw van nuchtere Oranjeheld Andries Noppert

Keeper Andries Noppert groeide in korte tijd uit tot één van de populairste Nederlands elftal spelers. We willen graag alles van hem weten, wie is bijvoorbeeld de vrouw van onze nuchtere nieuwe held? Ze heet Sarena en hieronder vertellen we je alles wat we te weten over haar.

De snel stijgende roem van Andries Noppert

Andries Noppert was een jaar geleden nog een matig bekende keeper bij subtopper Heerenveen in de eredivisie. Hij onderscheidde zich met degelijk keeperswerk en daarmee trok hij de aandacht van bondscoach Louis van Gaal.

Toen ging het snel: van selectielid promoveerde hij in no time tot vaste waarde bij het Nederlands elftal. Daar komt nog bij dat zijn nuchtere en ontspannen media-optredens in de smaak vallen bij het grote publiek. Hij debuteerde in de basis van het Nederlands elftal op het WK in Qatar. Dat was de eerst poulewedstrijd, die met 2-0 werd gewonnen van Senegal.

In 2019 werd Sarena mevrouw Noppert

Privé gaat het met Andries Noppert net zo goed als op het veld. In 2019 trouwde hij met zijn grote liefde Sarena. Het stel had een jaar daarvoor matchende tatoeages laten zetten. In maart van dit jaar kwam de eerste gezinsuitbreiding; zoon Daan werd geboren.

Wat weten we van Sarena Noppert?

Zoals de meerderheid van de vrouwen van bekende voetballers is Sarena blond. Voor hun huwelijk in 2019 kenden Sarena en Andries elkaar al zes jaar. Sarena kwam tot nu toe niet kijken bij het WK in Qatar.

Ze bleef thuis vanwege de zorg voor de kleine Daan en ze heeft daarnaast ook haar werk in de provincie Groningen. De beste vrienden van stel heten Sky en Cookie. Deze trouwe viervoeters behoren tot het ras van de Staffordshire Bull Terriers, kortweg Staffies.

Andries Noppert vrouw

Bizarre wending voorkomen

Het blad Ditjes en Datjes meldt dat Sarena bijna de oorzaak was van een bizarre wending in de keepers carrière van haar man. Na een zware blessure raadde zij Andries namelijk aan om andere baan te zoeken. Werken bij de politie leek haar wel wat voor hem.

Haar advies was wel begrijpelijk, omdat Andries op dat moment op 26-jarige leeftijd nog steeds niet doorgebroken was. Namens alle Oranje Fans mogen we wel stellen, dat we blij zijn dat Andries Noppert het advies van Sarena niet heeft opgevolgd.

Andries Noppert vrouw