André Hazes
Film & Serie

André Hazes komt met schokkende onthullingen in eigen docu-serie

Woensdagavond 19 oktober is de vijfdelige docuserie over André Hazes in première gegaan. De openhartige documentaire gaat vooral over de ‘zwarte periode’ in het leven van de zanger, waarin verslavingen zijn dagelijkse leven en zijn carrière beheersten. De docuserie ging gisteren in Theater Tuschinski in première, en is vanaf vandaag te streamen op Videoland.

Verslavingen en depressie

De populaire volkszanger vertelde voorafgaand aan de screening in Theater Tuschinski dat hij de vijfdelige serie (dat hem naar verluid 800.000 euro heeft opgeleverd) heeft gemaakt om anderen te helpen. “Mijn doel met deze docu is dat mensen naar zichzelf gaan luisteren, en als ze voelen dat het niet goed zit, dat ze zelf aan de rem trekken” aldus de zanger, die daar aan toevoegt dat hij zichzelf voorbij is gelopen.

Hij benadrukt dat het oké is om hulp te zoeken als het niet goed met je gaat. Hazes onthult in zijn docuserie dat hij maar liefst 8 gram cocaïne snoof, twee flessen wodka achterover sloeg, en soms tot 60 uur non-stop doorging met werken en feesten. De negatieve en zelfdestructieve spiraal waar hij in zat was moeilijk te doorbreken, tot hij hulp zocht. In het afgelopen jaar heeft hij naar eigen zeggen meerdere verslavingen overwonnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

André Hazes doet meer onthullingen in docuserie

In de docuserie praat hij ook over zijn turbulente relatie met Monique Westenberg, die hij eerder verliet voor Sarah van Soelen. Ook deze relatie hield echter maar een half jaar stand. Naast zijn cocaïne- en drankverslaving had de zanger ook een eetstoornis. Toen hij veel in de sportschool hing dacht iedereen dat het goed met hem ging, maar het tegendeel was waar.

In de periode dat Hazes aan eetstoornis boulimia leed deed hij ook aan zelfverminking. Hij zegt dat de tatoeages op zijn lichaam zijn littekens verbergen. “Als er bij mij een geluksmoment was, moest daar ongeluk tegenover staan” zegt de zanger. De première van de docuserie werd door talloze BN’ers bijgewoond, waaronder Heleen van Royen en Samantha Steenwijk.De vijfdelige documentairereeks is vanaf nu te zien op Videoland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)