André Hazes koopt deze luxe woning in Rotterdam voor een klein miljoen

Home Living Funda André Hazes koopt deze luxe woning in Rotterdam voor een klein miljoen

André Hazes gaat binnenkort samenwonen met zijn nieuwe liefje Sarah van Soelen. De zanger heeft meteen een van de dikste appartementen van Rotterdam aangeschaft om in te vertoeven. Het prachtige appartement heeft alles waar je van droomt, inclusief een prachtig dakterras.

Nieuwe crib van André Hazes

Het kersverse stelletje was al een tijdje op Funda aan het kijken naar een gezamenlijk appartementje in Rotterdam. Ze kwamen al snel uit bij dit schitterende huis aan het water. De woning is deel van een duurzaam gebouwd complex met een ruime entree. De kers op de taart van dit huis is een schitterend dakterras. Vanaf hier heb je de gehele dag zon en kun je genieten van een mooie zonsondergang.

Van binnen heeft het appartement ook alles waar je van droomt, met in totaal 146 vierkante meter aan woonoppervlakte. Alle details zijn luxe en modern en de gehele woning is van vloerverwarming voorzien. Geen koude voetjes dus in huize Hazes!

andre, hazes, appartement, sarah, van, soelen

Lees ook:  Funda ontdekking: schitterende villa van Ronald Koeman staat nu te koop

Prachtige locatie in Rotterdam

Mocht het stelletje samen romantisch willen dineren, dan zitten ze hier ook goed. Het complex ligt namelijk centraal gelegen, dicht bij winkels en goede restaurants. Ook heeft het complex een privé garage, wel zo fijn als de paparazzi altijd op de loer ligt.

Andre en Sarah hebben het appartement voor €815.000 weten aan te schaffen. Check op de website van Bekendeburen alle informatie.

andre, hazes, appartement, funda

LEES MEER