anale seks beste standjes
Life

Anale seks is geen taboe: dit zijn de 7 beste standjes

Als jij en je partner toe zijn aan een nieuwe uitdaging op seksueel gebied, dan is het binnentreden via artiesteningang misschien een nieuwe ervaring voor jullie beiden. Maar een potje anale seks moet wel zorgvuldig worden uitgevoerd. Je kunt niet als een stormram de achterdeur binnenbreken, dat zou een ramp worden. In dit artikel geven we jullie 7 tips voor de beste standjes voor anale seks.

Beste standjes voor anale seks

We gaan er even vanuit dat jullie in goed overleg hebben besloten dat er ‘op zijn Grieks’ gaat worden geknuffeld. Dus begin met een lekkere douche, zodat die souvlaki mooi fris en fruitig is, daarna kan het liefdesspel beginnen. We legden in het artikel Dit  zijn de 5 beste standjes voor gevorderden al uit dat er best wat vernieuwende spanning aan het spel van de liefde mag worden toegevoegd. Dus geen taboes over anale seks, hier de beste standjes!

1. Lap Dance

Dit standje kunnen jullie zo intiem maken als jullie zelf willen. De ontvangende partij kan zelf bepalen hoe diep er gepenetreerd gaat worden, dat voorkomt pijnlijke situaties. Als je de volgende dag normaal wilt kunnen zitten dan is het raadzaam om dit standje rustig aan te beginnen. Jullie kunnen elkaar zoenen en aankijken, ook belangrijk.

Zo doe je het: De man gaat op een stoel of kruk zitten. De vrouw gaat met haar gezicht naar hem toe, en haar benen langs zijn benen op zijn schoot zitten. Dan kan de vrouw zelf het ritme bepalen.

2. Lepeltje Lepeltje

Heerlijk knuffelen als een Griekse God. Dit standje moet bijna wel gemaakt zijn voor het achteruit inparkeren op seksueel gebied. Ondertussen kan de man haar borsten masseren, en haar vertellen dat ze een heel mooi achterhoofd heeft. Als de vrouw haar benen helemaal optrekt dan is dit standje zelfs voor mannen met een kleintje mogelijk.

Zo doe je het: De vrouw gaat op haar zij liggen, waarna de man achter haar gaat liggen. Als zij haar benen iets optrekt dan is zij de ster van de avond. Het is een gemakkelijk standje.

anale seks lepeltje Lepeltje

3. Doggystyle

Dit standje hebben we al eerder behandeld in de 5 beste standjes volgens vrouwen. Het is het meest toegankelijke standje om anale seks mee te kunnen bedrijven. De man bepaalt het ritme. Dus rustig aan ridder! Te snel en te hard beginnen wordt over het algemeen als zeer onprettig ervaren. De vrouw in dit verhaal weet wat ze lekker vindt, dus luister naar haar aanwijzingen.

Zo doe je het: De vrouw gaat op haar knieën zitten en legt haar lichaam zo plat mogelijk bed. Als ze haar benen een klein beetje spreidt dan kan de man achter haar gaan staan, of op zijn knieën zitten en zijn ding doen.

4. Spread Eagle

Waarschijnlijk is dit een standje die je nog niet kende, maar als jullie van diep houden dan is het zeker het overwegen waard. Het leuke is dat jullie oogcontact kunnen houden tijdens het uitvoeren van dit standje. Als ze zich comfortabel voelt en nog dieper wilt gaan, dan is een kussentje onder haar billen een uitkomst. Dit standje is wat oefenen waard.

Zo doe je het: De vrouw gaat op haar rug liggen en legt haar benen op de schouders van de man, die op zijn knieën voor haar zit. Op deze manier kan hij makkelijk bij haar naar binnen.

anale seks spread eagle

5. De Lotus

De Lotus is ook een intiem standje waarbij weer lekker gezoend kan worden tijdens de daad. Elkaar lekker knuffelen en romantische woordjes in elkaars oren fluisteren is mogelijk tijdens het uitvoeren van de lotus. In dit geval kunnen jullie beiden het ritme bepalen, wat voor de vrouw prettig is, want ze kan zo gemakkelijk aangeven of het heel even rustig aan moet.

Zo doe je het: De man gaat op bed zitten. Daarna vouwt de vrouw haar benen om zijn heupen, en gaat bovenop hem zitten. Als ze hem stevig omhelst kan ze daarna langzaam naar beneden zakken.

6. Reverse cowgirl

Dit standje is een stuk minder persoonlijk en wordt teveel overschat. Het voordeel van dit standje is dat de man het plafond kan inspecteren op scheuren, en de vrouw de voeten van de man kan inspecteren. Maar goed! Het is een makkelijke positie om de achtertuin mee aan de schoffelen, dus hebben we deze ertussen gezet.

Zo doe je het: De man gaat op zijn rug liggen. Daarna gaat de vrouw, met de rug naar de man toe, bovenop hem zitten. Het standje is efficiënt, maar intiem is het allerminst.

anale seks reverse cowgirl

7. Missionaris

De oude en trouwe missionaris-positie mag niet ontbreken in dit lijstje. We behandelden hem eerder al in het artikel over de beste standjes volgens mannen. Het is het meest gangbare standje, en bij de meeste lovers ook de grote favoriet. De intimiteit is hier veel meer aanwezig, wat voor jullie beiden lekker is. Mensen vinden oogcontact erg belangrijk.

Zo doe je het: De vrouw gaat op haar rug liggen en spreid haar benen. een kussentje onder haar billen zorgt voor de juiste hoek voor penetratie. De vrouw kan de diepte bepalen door haar knieën tegen zijn zij aan de zetten.

Lees ook: Met deze 7 cunnilingus tips vergeet ze jou nooit meer