Women

Voetbalster Ana Maria Markovic is een bloedmooie sensatie op Instagram

Ana Maria Markovic instagram voetbalster

Het afgelopen WK hebben we met z’n allen waanzinnig genoten van het voetbal. Maar ook bij het vrouwenvoetbal zijn er genoeg redenen om te kijken. Denk aan de Kroatische Ana Maria Marković. Deze prachtige blonde dame speelt voor Grasshoppers Zurich FC en is daar een van de smaakmakers. Inmiddels is Ana ook op Instagram een ware sensatie en gaat volledig viraal met haar looks en skills.

Ana Maria Markovic

Ana speelt op het hoogste niveau van Zwitserland en Grasshoppers is hier een van de grotere clubs. Mevrouw Markovic komt uit Kroatië en is geboren in Split. In Kroatië is zij een beetje de Jackie Groenen of Lieke Martens van dat land. Dit komt mede door haar skills, maar ook door haar prachtige looks.

Ana speelt met nummer 7. Je kunt dus wel raden wie haar voorbeeld en favoriete speler is: Cristiano Ronaldo. Of ze dezelfde speelstijl heeft durven we niet te zeggen. De aanvalster heeft in ieder geval de spotlights op haar gericht tijdens de wedstrijd en als je haar Instagram zie begrijp je direct waarom.

Instagram gaat als een speer

De insta van Ana gaat ook als een kanon. Ze is de laatste maanden enorm gegroeid en heeft inmiddels 1,8 miljoen volgers. Dat is meer dan het account van haar team. In haar eentje draagt ze dus de hele Social media waarde van de club. Petje af!

Als je door haar tijdlijn scrolt begrijp je direct waarom. Het is een feestje om door de foto’s van deze superster heen te swipen. Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Daarom hebben we een aantal leuke kiekjes voor jullie uitgelicht. Tijd voor een seizoenkaart voor Grasshoppers?