Netflix

Ana de Armas bewijst in Blonde dat ze de knapste actrice is van dit moment

ana de armas actrice blonde

Eind september is de veelbesproken Netflix-film Blonde verschenen. In deze film vertolkt de aantrekkelijke actrice Ana de Armas de rol van Marilyn Monroe. De Cubaans/Spaanse actrice heeft er geen probleem van gemaakt om topless in de film te verschijnen, en dat doen wij ook niet. Wij vinden dat ze er fantastisch uitziet, dus willen we meer van deze knappe verschijning weten.

Een geniale prestatie als Bond Girl

Ana de Armas werd in 1988 in het Cubaanse Havana geboren en speelde al jong in Spaanstalige series en films, evenals reclames die op de Cubaanse televisie werden uitgezonden. Haar ambities reikten echter verder dan het Zuid-Amerikaanse land, waarna ze verhuisde naar Spanje, het land waar Iona Downs vandaan komt. Ze acteerde er van 2007 tot 2010 in de Spaanse dramaserie El Internado.

Na Madrid besloot ze te verhuizen naar Los Angeles in de Verenigde Staten. In Amerika kreeg haar acteercarrière een boost toen ze in Engelstalige films begon te spelen. Haar debuut kwam in 2015 toen ze in de film Knock Knock te zien was naast Keanu Reeves. De beeldschone Ana speelde daarna in de films War Dogs, Knives Out, en was ze vorig jaar te zien als Bond Girl in de James Bond film No Time to Die.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Ana de Armas topless te zien in film over Marilyn Monroe

Haar meest recente rol is die van Marilyn Monroe in de Netflix-film Blonde, dat vanaf nu te zien is op de streamingdienst. Ze speelt de rol ronduit geniaal en ze ziet er prachtig uit. Het was een opmerkelijke keuze om een Zuid-Amerikaanse brunette te kiezen voor de rol van Marilyn Monroe, die we allemaal kennen als een hoogblonde Amerikaanse dame. Maar ze heeft de rol prima opgepakt.

In een interview liet Ana weten dat ze best opzag tegen de naaktscènes in de film, en bang was voor de reacties van het publiek. Wij hebben geen moeite met een topless dame, daarom hebben we eerder Yolanthe Cabau kunnen bewonderen. Ook Ana de Armas heeft een lichaam wat zeker gezien mag worden, want ze is een ware betovering. Wij vinden in ieder geval dat de Cubaanse schone een classy en fenomenale prestatie heeft geleverd met deze rol. Blonde is vanaf nu te zien op Netflix.