Food & Drinks

Kaasliefhebbers opgelet: eerste Amsterdamse Kaasfestival komt er aan

kaasfestival, kaas, amsterdam

Zet zondag 10 oktober en maandag 11 oktober 2021 alvast in de agenda. Er komt namelijk een officieel Amsterdams Kaasfestival aan. Hier kun je kaas eten tot je een ons/flink wat kilo’s weegt. Daarnaast gaat het festival plaats vinden op een hele toffe locatie die past bij dit grote kaasfeest.

Kaasfestival

De ultieme droom van kaasliefhebbers (iedereen met gezond verstand) komt eindelijk uit. Een leven zonder kaas is natuurlijk ondenkbaar en we zijn altijd op zoek naar nieuwe soorten om te proeven. Je kunt straks volop genieten van alle soorten kaas tijdens het Amsterdamse kaasfestival.

Het festival zal georganiseerd worden door Kaasfort Amsterdam, eigenaar van de bekende kaaswinkels Bourgondisch Lifestyle in Amsterdam en Beverwijk. Dat belooft dus veel goeds voor de kwaliteit van het festival.

Kaas, kaas en….kaas

Uiteraard kun je op dit festival de lekkerste soorten kaas proberen. Van heerlijke romige burrata tot blauwe kaas en alles wat er tussenin zit. Je kunt de kazen proeven en kopen bij de beste kaasboeren, er zijn quizes, masterclasses en andere toffe kaasfestiviteiten. Ook is er genoeg drank aanwezig om de kaas mee weg te spoelen.

De locatie van het festival is de Posthoornkerk, een hele toffe spot in de Haarlemmerstraat. Dit is op loopafstand van het Centraal Station. Je rolt dus zo weer de trein in. Het festival vindt plaats op 10 en 11 oktober 2021. Er zal snel meer informatie over de kaartverkoop volgen. Stay tuned!

Lees ook: Dit is de tofste kaasbar van Amsterdam!