Film & Serie

Zien: Trailer van ‘Amsterdam’ met sterrencast: Margot Robbie, de Niro en Christian Bale

amsterdam-trailer-sterrencast-margor-robbie-christian-bale

Stop Margot Robbie, Chris Rock, Christian Bale en Taylor Swift in een film en je kunt er vanuit gaan dat dit spectaculaire beelden op gaat leveren. 20th Century Fox heeft een chaotische trailer onthuld van novemberfilm ‘Amsterdam’. De grote namen in de film hebben onze nieuwsgierigheid gewekt, dus doken we even achter het witte doek om uit te zoeken waar deze splinternieuwe film over gaat.

‘Amsterdam’ is een fascinerend en gecompliceerd verhaal

Amsterdam wordt omschreven als een ‘fascinerend en rijk, maar gecompliceerd verhaal, dat historische feiten met fictie verweeft’. In de mysterie-komedie zien we drie vrienden (Christian Bale, Margot Robbie en John David Washington) die zich plots bevinden in het amsterdam van de jaren dertig. Chris Rock ontdekt een dode man in een doos, waarna de drie vrienden worden beschuldigd van moord.

De drie beloven elkaar te helpen en te beschermen, en schakelen een kennis in (Robert de Niro). De groep wil de waarheid achterhalen om hun naam te zuiveren, maar stuiten op een van de meest schokkende en geheime complotten uit de Amerikaanse geschiedenis. Er worden veel historische feiten in de film behandeld, die een geheimzinnig vleugje fictie bevatten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amsterdam Movie (@amsterdammovie)

Een sterrencast

Amsterdam is de comeback van regisseur David O. Russel, hij heeft de film ook geschreven. De regisseur zat in het verleden ook al op de regiestoel van de film Joy (2015), American Hustle (2013), en Silver Linings Playbook (2012). Leuk detail: in alledrie de films speelde Hunger Games- actrice Jennifer Lawrence. Dit is de eerste film sinds 10 jaar dat hij niet met haar samenwerkt. Rapper Drake is de executive producer.

Amsterdam heeft een ware sterrencast. We zien dus Margot Robbie, Chris Rock, John David Washington en Robert de Niro voorbijkomen, maar Mike Myers (Austin Powers), Zoë Saldana (Avatar) en zelfs zangeres Taylor Swift zijn van de partij. De productie mocht wat kosten, dus we zijn erg benieuwd naar deze film. Amsterdam gaat begin november in première. Bekijk hieronder de spectaculaire trailer.