amsterdam_call_of_duty
Tech

Nieuwste Call of Duty Cold War gebruikt Amsterdam als kersvers level

De titel verklapt het al. De droom van iedere Nederlandse gamer is (als we iedereen mogen geloven) dat er ooit een Nederlandse stad onderdeel mag zijn van een Call of Duty game. Nou, dat moment is aangebroken met Call of Duty Cold War

Amsterdam als kersvers level

Het lijkt te beginnen in een vies oud café in de binnenstad van Amsterdam. Vanaf moment lijkt het alsof je je een weg baant door de binnenstad, rondom het Red Light District. Je ziet zelfs nog de rode lampen van de vrouwen achter het raam schijnen. Nog meer goed nieuws want Amsterdam is ook speelbaar in multiplayer.

https://youtu.be/PEDdCWbcaZ4

Andere maps en modus

Black Ops Cold War heeft onder andere een set nieuwe maps voor Multiplayer. Ook komen er twee nieuwe game modus in, genaamd Combined Arms en Fireteam, waarvan je de laatstgenoemde met 40 personen kan spelen.

cod

Multiplayer biedt nieuwe en terugkerende spelmodus, evenals maps die zowel geschikt zijn voor het traditionele 6v6 als grotere 12v12-gevechten. Ook komt er een spelmodus terug waar menig gamer de afgelopen jaren op gewacht heeft. Benieuwd wat het is?

Zombies in Black Ops Cold War

Black Ops Cold War Zombies heeft een nieuwe verhaallijn genaamd “Dark Aether” die de weg voortzet van het originele aether-verhaal, gebaseerd op die uit Black Ops 4. Ook is er een gloednieuwe gamemode, Zombies Onslaught, die exclusief voor PlayStation-spelers is tot 1 november 2021.

Twijfel je nou of je het wel of niet moet kopen? Dan kun je altijd nog deze review bekijken.