american gigolo jon bernthal
Film & Serie

American Gigolo met Jon Bernthal ziet er veelbelovend uit

Als je nog niet enthousiast was over de première van Showtime’s American Gigolo, zal de tweede trailer van de opkomende serie je dat wel maken. Jon Bernthal neemt de hoofdrol op zich die in 1980 werd gespeeld door Richard Gere in de gelijknamige film.

American Gigolo

American Gigolo is een hedendaagse interpretatie van de gelijknamige iconische film uit 1980, en volgt Julian Kaye (Jon Bernthal) na zijn onterechte veroordeling waarvoor hij 15 jaar heeft vastgezeten, zijn gecompliceerde relaties met zijn voormalige geliefde Michelle (Gretchen Mol), zijn onrustige moeder en de mensen die hem hebben verraden.

Terwijl Julian worstelt om de high class escort die hij in het verleden was en de man die hij nu is met elkaar te verzoenen, onderzoekt rechercheur Sunday (Rosie O’Donnell) de waarheid over de moord waarvoor Julian al die jaren heeft vastgezeten.

Tweede trailer American Gigolo

In de trailer krijgen we een voorproefje van al het geweld wat we van de serie kunnen verwachten. Zonder plaats om naartoe te gaan en zonder richting in zijn leven, raakt Julian al snel weer verstrikt in zijn oude leven. De show gaat in première op vrijdag 9 september 2022 voor alle Showtime abonnees.

Er zijn in totaal acht afleveringen in het eerste seizoen. Nieuwe afleveringen zullen elke vrijdag verschijnen via streaming en on-demand platforms. Wij kijken in ieder geval uit om Jon Bernthal weer te zien na het succes van de HBO serie ‘We Own This City’.

Nieuwe films en series

Wil je meer lezen over de nieuwste films en series die gaan uitkomen op alle populaire streamingdiensten? Houdt onze website in de gaten om hierover op de hoogte te blijven, of lees eens één van de onderstaande artikelen: