Ambiano Retro filter koffiezetapparaat
Food & Drinks

Pak deze Aldi deal: Ambiano Retro filter koffiezetapparaat

We zijn allemaal fan van de Aldi, en op deze filter koffiezetapparaat deal. De populaire budget winkel heeft alles wat je je maar kan bedenken. Van etenswaren tot aan fietslampen. Wat Aldi vooral een leuke winkel maakt is dat je voor weinig geld veel koopt.  Het assortiment wordt continu uitgebreid. Een van de leukste dingen van de budgetstore zijn toch wel hun tijdelijke deals. Dit keer hebben we een hele leuke voor jullie: De Ambiano Retro filter koffiezetapparaat
Aldi deal Ambiano Retro filterkoffiezetapparaat

Deals van bekende budgetwinkels

Ergens een koopje scoren is natuurlijk hartstikke fijn. Gelukkig weet je dat als je naar Aldi gaat dat je altijd wel een goede deal te pakken hebt. Natuurlijk zijn er ook andere bekende budget winkels, zoals de Lidl en Action. Daar zijn wij overigens ook vaak te vinden en erg fan van! Weet je soms niet meer waar je moet beginnen?

Gelukkig hebben wij een top 7 Lidl, Action én Aldi gadgets om de week goed te beginnen. En heb je de vetste Lidl, Action en Aldi gadget voor in de tuin al gecheckt? De Ambiano Retro filter koffiezetapparaat benoemde wij al eerder in onze 7 knallende gadget deals. Deze topper is zó leuk dat we je er meer over willen vertellen.

Is filterkoffie echt gezonder?

We gaan niet zomaar zo’n leuke deal delen met jullie delen zonder dat we hebben nagedacht over de gezondheidsvoordelen. En wat blijkt? De meest gezonde koffie is toch echt koffie gemaakt met een filterkoffiezetapparaat! Want hoe beter de koffie is gefilterd, hoe minder cafestrol. Cafe wat? Je hebt waarschijnlijk alleen maar gehoord van een café latte.

Cafestol is een diterpeen molecuul dat aanwezig is in koffiebonen en dat heeft effect op de cholesterol in ons bloed. Aha. Klinkt ingewikkeld. We maken het makkelijker voor je: Is filterkoffie gezonder? Ja!

De Ambiano Retro filter koffiezetapparaat

Ben jij iemand die niet zonder koffie kan leven? Dat begrijpen we maar al te goed. De Retro filter koffiezetapparaat is een dream come true. Met deze retro filter koffiezetapparaat zet je 1,3 liter koffie, dat zijn 10 heerlijke kopjes koffie! We snappen ook dat je die 10 bakjes niet gelijk achter elkaar wegdrinkt.

De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je koffie lekker op temperatuur blijft. Niet geheel onbelangrijk de retro filter koffiezetapparaat heeft een druppelstop functie en er zit een maatschepje bij. Handig!

Het oog wil natuurlijk ook wat, gelukkig is het design ontzettend stylish. De retro look brengt ons helemaal terug naar onze jeugd en dit pareltje komt in drie verschillende kleuren. Rood met zwart, licht blauw met zwart en de classic all black everything.

En dat allemaal voor een zacht prijsje van maar liefst 29.99 euro. Klinkt bijna te goed om waar te zijn. De deal begin vanaf zaterdag 18 Juni. Jullie kennen de game: Op=op. Wij zien deze retro filter koffiezetapparaat wel shinen in onze keuken, jij toch ook?

Aldi deal Ambiano Retro filterkoffiezetapparaat