Tech

Amazon verkoopt een opblaasbare speedboot met ingebouwde bierkoeler

Amazon verkoopt een opblaasbare speedboot met ingebouwde bierkoeler

Zoals het er vandaag naar uitziet belooft het dit jaar een bloedhete zomer te worden. En daar hoort ook de nodige verkoeling bij. Op Amazon koop je nu een opblaasbare speedboat inclusief koelbox om je biertjes en andere alcohol ijskoud te houden!

De ‘Inflatable Bay Breeze Boat Party Island’ biedt plaats voor jou en vijf vrienden. Ruimte genoeg dus om lekker op te chillen. De boot komt met maar liefst 8 bekerhouders en heeft een badje in het midden om met je voeten in te dompelen.

Amazon verkoopt een opblaasbare speedboot met ingebouwde bierkoeler 7

Met het opblazen ben je een kleine 20 minuten zoet, maar dan heb je wel een beest van een boot. In de reacties op Amazon staat namelijk dat mensen eigenlijk niet konden geloven dat het ding echt zo huge is.

Maar het mooiste is nog wel de ingebouwde koelbox waar je biertjes, wijntjes en andere drankjes ijskoud in blijven. Lekker voor als er weer een hittegolf aan zit te komen.

Amazon verkoopt een opblaasbare speedboot met ingebouwde bierkoeler 1

Dit chille bootje ga je trouwens wel redelijk in je portemonnee voelen. Voor de hype kostte het ding slechts 180 euro, maar door de grote vraag is de prijs redelijk opgedrevn. Voor een exemplaar van deze opblaasbare speedboot betaal je op Amazon nu een slordige $350.

Dus even verder zoeken op eBay of wachten tot de hype iets afzwakt, dan koop je dit bootje voor een prikkie!

Amazon verkoopt een opblaasbare speedboot met ingebouwde bierkoeler 2

Amazon verkoopt een opblaasbare speedboot met ingebouwde bierkoeler 3