Women

Amanda Holden (52) showt fit lijf: hier krijg je het warm van

Amanda Holden fit lijf hier valt je mond van open
Foto: Instagram @noholdenback

Amanda Holden is het levende bewijs dat leeftijd slechts een getal is. De presentatrice, die voornamelijk bekend is van “Britain’s Got Talent”, plaatste een reeks foto’s waarop ze laat zien hoe fit en gezond ze is. Amanda mag de 50 dan reeds gepasseerd zijn, maar ze is op 52-jarige leeftijd nog altijd even prachtig.

Amanda in topconditie

Amanda Holden, geboren op 16 februari 1971 in Engeland, is een naam die synoniem is geworden met de Britse entertainmentindustrie. Met haar veelzijdige talenten als actrice, zangeres en televisiepersoonlijkheid heeft ze een aanzienlijke stempel gedrukt op de showbusiness. Gedurende haar carrière heeft deze charmante ster het publiek weten te betoveren met haar talent en charisma.

De Britse presentatrice is nog steeds erg geliefd bij het grote publiek. Op haar Instagram pagina deelt ze regelmatig intieme kiekjes met haar 2 miljoen volgers. Tijdens haar vakantie op het Griekse eiland Corfu deel Amanda Holden een aantal foto’s waarop ze laat zien dat ze nog altijd in topconditie verkeerd. Dit tot groot genoegen van haar fans, want onderstaande foto’s werd massaal geliket:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda Holden (@noholdenback)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda Holden (@noholdenback)

Britain’s Got Talent

In 2007 kreeg Amanda Holden een uitnodiging die haar carrière een onverwachte wending gaf. Ze werd gevraagd om deel uit te maken van de jury van het populaire Britse talentenjachtprogramma “Britain’s Got Talent.” Met haar scherpe inzicht en onderscheidende persoonlijkheid stal ze al snel de harten van kijkers over de hele wereld. Ze werd een van de vaste juryleden van het programma en speelde een belangrijke rol in het ontdekken van getalenteerde artiesten.

Naast haar rol als jurylid, heeft Amanda Holden ook verschillende presentatieklussen op zich genomen. Met haar charmante, humoristische en toegankelijke stijl heeft ze verschillende televisieprogramma’s en evenementen gehost, waardoor ze zich verder heeft gevestigd als een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheid in het Verenigd Koninkrijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda Holden (@noholdenback)