Amanda Balk
Women

Amanda balk laat weinig aan de verbeelding over op pikante Instagram-foto

Amanda balk heeft een goddelijke reputatie als het gaat om haar uiterlijk. De aantrekkelijke brunette weet haar volgers regelmatig te verbazen met haar heerlijke looks. De mediapersoonlijkheid staat graag voor de camera, en daar zijn wij uiteraard erg content mee. Ze plaatste onlangs een foto waarop ze verbazing alom wekte, ze had namelijk een jurkje aan waar ze haar twee beste vriendinnen maar net in wist te proppen.

Een sprankelende mediapersoonlijkheid

We stellen Amanda Balk bij deze graag voor aan degenen die haar nog niet kennen. De Amsterdamse brunette zag het levenslicht in 1987 en wist op jonge leeftijd al dat een toekomst in de spotlights voor haar was weggelegd. Ze stond in haar jeugd al vaak voor de camera, maar ze kreeg pas echt enige bekendheid toen ze in 2004 een fotoshoot voor weekblad Panorama deed.

Haar uiterlijk bleef niet onopgemerkt. Tussen de vele ogen die op haar waren gericht zat een paar dat haar wel zag zitten in een realityshow. En zo geschiedde, in 2007 was de rondborstige brunette te zien in televisieprogramma De Gouden kooi. Ze was toen negentien jaar en meteen de blikvanger van het programma. Mooie vrouwen en realityshows gaan hand in hand, dat zagen we al eerder toen we Lisa Moerman in Love Island mochten aanschouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

Amanda balk draagt uitdagende jurk op Instagram

De knappe brunette heeft duidelijk vooraan gestaan tijdens het uitdelen van de boezems, want ze is uiterst goed bedeeld met twee grote vriendinnen. Ze wist ze onlangs met enige moeite te verstoppen in een jurkje dat niets aan de verbeelding overlaat. De jurk met hoge split geeft ons een blik op haar fantastische lichaam, zou ze trainen bij Naomy van Beem? Want ze zit overduidelijk vaak in de sportschool.

Amanda Balk is een aantrekkelijke dame die zichzelf graag bloot geeft, in elke zin van het woord. Wij kunnen dit alleen maar aanmoedigen, dus we hopen dat ze vaker foto’s plaatst waarop deze beauty haar prachtige figuur laat zien. We hebben de bewuste foto met gepaste trots onder dit artikel geplaatst en moeten erbij vermelden dat het een ode is aan deze betoverende dame.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)