Alijd al een Peaky Blinder willen zijn De kledinglijn Shelby Brothers maakt het mogelijk
Style

Altijd al een Peaky Blinder willen zijn? De kledinglijn Shelby Brothers maakt het mogelijk!

Heb jij na het zien van Peaky Blinders er wel eens aan gedacht om er zelf eentje te zijn? Gewoon één dagje door het leven als de bekende Thomas Shelby! Dat kan vanaf nu. Urban Bozz en Orange Fire hebben laatste namelijk een volledige collectie van de Shelby Brothers gelanceerd. 

Er bestaat dus een volledige Shelby-Brothers line met de kleding van Peaky Blinders. Dat houdt in dat het niet alleen om de welbekende tassen gaat, maar ook om pakken en schoenen. Denk daarbij dus aan de fantastische schoenen van Blackstone, de typerende flatcaps met scheermesjes en zelfs volledig handgemaakte maatpakken.

Dankzij deze kledinglijn is het dus mogelijk om jezelf helemaal te kleden in de stijl van jouw favoriete personage. Maar je kunt de kleding natuurlijk ook combineren met je hedendaagse outfit.

Alijd al een Peaky Blinder willen zijn Deze nieuwe kledinglijn van Shelby Brothers maakt het mogelijk 03

Ook nog eens een goede kwaliteit

Overigens hoef je jezelf geen zorgen te maken over de kwaliteit- zoals we zijn gewend van Urban Bozz is die altijd uitstekend. Er wordt namelijk gewerkt met de beste materialen, denk daarbij bijvoorbeeld aan stoffen van het bekende Britse Moon die exact dezelfde tweed stof leveren als in de jaren ’20.

Voor de kledinglijn wordt er samengewerkt met ontwerper Paul Verschraeg. Dankzij deze samenwerking tussen de Nederlandse en Britse topkwaliteit is het voor iedereen mogelijk om een perfect passende tweed suit aan te schaffen tegen een zeer betaalbare prijs.

Bestel hier jouw Peaky Blinders item!