Kerstfilms op Netflix
Film & Serie

Deze 4 alternatieve Kerstfilms op Netflix mag je absoluut niet missen dit jaar

Liefdesverhalen, verwarrende perikelen van de kerstman en zelfs Kerstseries met een horror-tintje. Netflix heeft het echt allemaal. Waar de meeste mensen elke december genieten van de standaard Kerstfilms op Netflix, zijn er ook genoeg alternatieven te vinden. Wij hebben de beste 4 voor je op een rijtje gezet:

Kerstfilms op Netflix

Hoewel wij persoonlijk erg fan zijn van de feestdagen, zijn we iets minder fan van de Kerstfilms die je elk jaar om de oren vliegen. We wilden wel eens wat anders, dus zijn we opzoek gegaan naar alternatieve Kerstfilms op Netflix. Daarmee bedoelen we voornamelijk: Kerstfilms met een donker randje.

En raad eens? Er zijn er wel wat van te vinden op onze favoriete streamingdienst. Wij hebben de vier leukste (en meest spraakmakende) Kerstfilms op Netflix voor je op een rijtje gezet. Op deze manier hoef je je tijdens de feestdagen niet te vervelen met films die je al honderd keer hebt gezien, of gewoon geen fan van bent.

kerstfilms op netflix

1. The App That Stole Christmas

The App that Stole Christmas is een verhaal dat gaat over Felix Rhome, een uitvinder, die een app ontwikkelt die de winkel gekte tijdens Kerstmis met één klik op de knop verlicht. Hoewel Felix erg trots is op wat hij heeft bereikt en op het financiële succes dat hiermee gepaard ging, ontdekt hij dat zijn App de kerstsfeer verpest. Mensen zijn zo geobsedeerd geraakt door de Bomazon Christmas App, dat ze nauwelijks met elkaar omgaan.

2. El Camino Christmas

Een jongeman gaat naar El Camino om zijn vader te zoeken die hij nog nooit heeft ontmoet. Maar dan belandt hij op kerstavond met vijf andere mensen in een overval op de slijterij waar hij zich toevallig op dat moment bevindt. Persoonlijk is El Camino Christmas een van onze favoriete Kerstfilms op Netflix.

3. Pottersville

Maynard is een geliefde lokale zakenman. Wanneer zijn vrouw hem dumpt vlak voor Kerstmis, besluit hij in dronken toestand zichzelf in een gorilla kostuum te hijsen en de stad onveilig te maken. Al snel wordt zijn verhaal in Pottersfille opgepikt door de media, en denkt iedereen dat de legendarische Bigfoot echt bestaat.

4. Elves

Geen film, maar Elves is veruit het beste dat Netflix te bieden heeft om die horror-jeuk mee te krabben. Laten we eerlijk zijn – niets is zo leuk dan op Kerstavond een serie te kijken waarin kleine moordende elfjes een onschuldig vakantiegezin terroriseren.

Films en Series op Netflix

Niet iedereen houdt van films die te maken hebben met de feestdagen. Gelukkig heeft Netflix een tal van alternatieven te bieden die je ongetwijfeld door de donkere decemberdagen heen zullen helpen. Je kan een van onze andere artikelen bekijken voor extra motivatie: