Film & Serie

Nieuwe intense WOII-serie op Netflix nu al razend populair op IMDb

All the lights We Cannot See trailer
Foto: Netflix Media Center

Fans van oorlogsseries opgelet: er komt een nieuwe sensatie aan op Netflix. We moeten er helaas nog heel eventjes op wachten, maar de trailer van All the Light We Cannot See staat wel al online. De eerste reacties op de beelden zijn mega lovend. De serie scoort namelijk, zonder dat de massa het heeft gezien, al super goed op IMDb. Hoogste tijd om alvast in de materie te duiken. 

All the light We Cannot See op Netflix

Waar gaat deze nieuwe WOII-serie precies over? Het is een serie die is gebaseerd op het boek van Anthony Doerr. Dit boek gaat over Marie-Laure LeBlanc, een blind meisje uit Parijs tijdens WOII. Samen met Werner Pfennig, een Duitse weesjongen, is dit de hoofdpersoon in deze serie. Marie-Laure weet te ontsnappen aan de bezetting van de nazi’s in Parijs. Werner wordt echter gepakt en gerekruteerd door het Duitse leger.

De levens van de twee hoofdpersonen kruizen elkaar later op een essentieel moment.De serie gaat over vriendschap, bravoure, kracht en het belang van menselijke verbondenheid. Keuzes die onomkeerbaar zijn spelen daarnaast een grote rol. Een oorlogsserie die je aan het denken zet en laat zien hoe hele gewone mensen er het beste van te maken in tijden van zware crisis.

All-the-lights-We-Cannot-See-trailer-netflix
Foto: Netflix Media Center

Sterke cast & reacties op de serie

De hoofdrollen worden vertolkt door Louis Hofmann ( Werner Pfennig) en de piepjonge Aria Mia Loberti (Marie-Laure LeBlanc). Daarnaast worden bijrollen gespeeld door bekende namen als Mark Ruffalo uit Hulk. Ook Hugh Laurie, van de bekende serie House, vertoond zijn kunsten in de serie. Hoewel we de serie nog niet hebben gezien is het wel een goed teken dat deze acteurs in de serie verschijnen.

De reacties onder de trailer zijn hoopgevend en kijkers kunnen niet wachten op de serie. Vooral de mensen die het boek hebben gelezen zijn lovend. De serie zal op 2 november verschijnen op Netflix. Tot die tijd kun je het boek dus nog lezen, mocht je wat tijd over hebben. Op IMDb staat de serie nu al op plek 302, zonder dat iemand All the Light We Cannot See ooit heeft gezien. Bekijk de trailer alvast hieronder: