All Stars & Zonen komt volgende maand op televisie
Film & Serie

All Stars & Zonen komt volgende maand op televisie

Een van onze favoriete Nederlandse series aller tijden is en blijft All Stars. Het mooiste nieuws van de dag is dat de serie terugkeert als All Stars & Zonen. Het verhaal van het vriendenteam van Swift Boys, bestaande uit onder andere Danny de Munk, Kasper van Kooten, Peter Paul Muller, Thomas Acda, Daniël Boissevain en Raymi Sambo voelde alsof het jouw eigen zondagsteam was.

All Stars & Zonen- het vervolg op deze legendarische serie

In All Stars & Zonen keren de mannen terug. Echter draait het deze keer vooral om hun zonen, zoals je al verwacht bij de titel. De mannen hebben namelijk kinderen gekregen die hen allang voorbij zijn gestreefd in de elftallen van Swift Boys. De oude All Stars zijn na al die jaren een beetje uit elkaar gegroeid. In deze serie komt alles weer samen.

De regisseur, Jean van de Velde, vertelde in een onthullend interview bij Radio 1: “We vertellen verhaal van de jonge garde, de zonen en schoonzonen, die voetballen ook al zo’n tien jaar bij elkaar. Die hebben nu de leeftijd van de mannen in de eerste serie.”

“Van de oude garde heeft iedere aflevering iemand anders een prominentere rol en aan het eind zijn ze allemaal bij elkaar. Het is dezelfde vrolijke onzin met een serieus toontje.”, vervolgt van de Velde.

All Stars & Zonen komt volgende maand op televisie

All Stars & Zonen komt volgende maand op televisie

In deze nieuwe serie, die in september zal verschijnen, krijg je ook flashbacks te zien naar oude fragmenten. Hierdoor zie je de verschillen met vroeger, iets wat flink wat nostalgie met zich meebrengt. De regisseur zegt hierover het volgende: “We kunnen dan fysiek ervaren hoe het verschil is met vroeger. Dat maakt het rijk en ook een beetje treurig.”

Het einde van de All Stars film zal het begin zijn van de serie. Noteer 20 september alvast in je agenda, dit is de dag dat de serie zal worden uitgezonden op NPO. Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Check om in de sfeer te komen hieronder de throwback naar de laatste film!