maxresdefault e1524747638776
Tech

All in the family

We leven in een tijd waarin de wereld binnen handbereik ligt en alles steeds sneller gaat. En technologie speelt daarbij een steeds grotere rol. Want hoe we met elkaar connecten en in contact blijven verandert. De wereld verandert, en hoe we hier mee omgaan ook.

Er een jaartje tussenuit naar Azië of contact zoeken met een oude vakantieliefde? Waar je vroeger nog een brief schreef sturen we tegenwoordig gewoon een appje. Of beter nog, gewoon even video bellen!

Het delen van je prachtigste vakantiefoto’s op Instagram en je reisverhalen op Facebook gaat gemakkelijker dan ooit. Overal en wereldwijd heb je nu toegang tot internet via je telefoon, tablet of laptop.

En ook thuis staan de meeste apparaten tegenwoordig in verbinding met elkaar. Wilt er iemand in huis graag een liedje horen? Dan speel je vanaf je smartphone toch gewoon de favoriete Spotify-playlist van je broertje af op je Smart TV.

De wereld verandert, je familie verandert en hoe jullie met elkaar in contact staan veranderd ook. Hoe je familie zich ook ontwikkeld, Vodafone groeit met jullie mee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij netwerken zoals dat van Vodafone sta je dag en nacht met elkaar in verbinding. En niet alleen met je vrienden en familie, maar ook met je devices in huis zoals je thermostaat, je waterkoker, en je tv.

Er is meer mogelijk dan ooit tevoren en Vodafone nodigt je graag uit om al deze nieuwe mogelijkheden te ontdekken. The future is exciting. Ready?


Deze video is gesponsord door Vodafone