AliExpress verkoopt een sneaky gadget om verkeerstboetes te voorkomen
Life

AliExpress verkoopt een sneaky gadget om verkeerstboetes te voorkomen

Voor de meest bijzondere producten moet je bij AliExpress zijn. Wekelijks komen we wel een super apart product tegen op de populaire Chinese website. Je moet meestal even wachten op je pakketje maar dan heb je wel unieke producten voor hele lage prijzen. Deze week kwamen we via Top Gear een heel bijzonder product tegen. Een sneaky product waarmee je voortaan onder verkeersboetes uit zal komen.

Hele sneaky gadget

Het product is uiteraard illegaal dus bij deze: we raden je niet aan om dit te kopen en gebruiken. We hebben het namelijk over Cinlinele. Het zijn twee magneetjes die je achter je kentekenplaat monteert en daarmee aan een 12-volt aansluiting hangt. Daarbij krijg je twee neppe boombladeren die gemaakt zijn van metaal.

car_dashboard

Je ziet het waarschijnlijk al aankomen. De metalen boombladeren blijven plakken op je kenteken en door deze sneaky truc is het kenteken niet meer zichtbaar. Voortaan krijg je dus geen boetes meer binnen omdat ze denken dat er per ongeluk een blaadje op je kenteken is gewaaid.

Om het helemaal af te maken kun je met de afstandbediening de magneet deactiveren op afstand. Als oom agent dus naast je staat kun je het blaadje van het kenteken af laten waaien. Eerlijk is eerlijk, degene die dit heeft bedacht is geniaal. Maarrrrr zoals we al eerder hebben vermeld: we raden niemand aan om dit te kopen en gebruiken!