alicante vakantiehuis strand
Living

Dit Spaanse vakantiehuis aan zee kost minder dan Amsterdamse zolderkamer

De prijzen van de Nederlandse huizenmarkt zijn volledig uit de hand gelopen. Eerder schreven we al over deze garage in Amsterdam die ‘slechts’ een miljoen moest opleveren. In Spanje is het andere koek. Daar koop je namelijk, bij de kust van Alicante, een vakantiehuis voor 113.000 euro. Dat lijkt ons een veel betere deal.

Vakantiehuis in Spanje voor een prikkie

Uiteraard heeft niet iedereen even 113.000 euro klaarliggen. Maar mocht je het wel tot je beschikking hebben, dan is het wellicht een hele mooie optie. De makelaar is namelijk op zoek naar kopers van twee van zijn laatste appartementen. Het zijn appartementen met drie slaapkamers. Best wel ruim dus voor een vakantiehuis. Daarnaast ligt het op loopafstand van het strand. Al overtuigd?

Voor deze prijs is het in Nederland onmogelijk om iets leuks aan te schaffen. Wellicht een opknapwoning in de middel of nowhere of een zoldertje in Amsterdam. Als jij op zoek bent naar een huis in de zon, dan is dit dus een prachtige optie. Je krijgt namelijk veel terug voor jouw 113.000 euro.

alicante spanje vakantiehuis

Luxe vakantiehuis in Alicante

De appartementen vind je terug op de begane grond. Op het dak van het complex vind je een gezamenlijk dakterras waar je lekker in de zon kunt chillen. Het appartement zelf heeft drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een mooie keuken. Ook beschikt de woning over twee badkamers, waarvan eentje volledig ensuite. Je zou bijna je huis in Nederland opgeven om hier te gaan wonen.

Mocht je een auto willen gebruiken dan heb je ook een eigen parkeerplek. Ideaal om de mooie omgeving te verkennen. Beter gaat het leven niet worden. Voor 113.000 euro krijg je er ook nog meubels bij. Dat scheelt shoppen bij de Spaanse Ikea. Check de website van MyCostaBlancaVilla voor alle opties. Bekijk de foto’s van de appartementen hieronder:

alicante spanje vakantiehuis

alicante spanje vakantiehuis 1 1