Wheels

Alibaba verkoopt nu een snelle supercar voor een prikkie

supercar alibaba goedkoop

Op Alibaba.com staat letterlijk alles te koop. De Chinese retailer verkoopt miljoenen producten, vaak voor een klein bedrag. Dat is de reden dat we toch regelmatig iets bestellen op deze website. Soms kijken we op Alibaba om te checken wat voor absurde dingen ze verkopen. Het gekste van deze week? Een elektrische supercar voor een heel zacht prijsje.

Alibab verkoopt een eigen elektrische supercar

Het was al langer bekend dat Alibaba eigen auto’s verkoopt. Denk aan deze elektrische auto die niet om aan te gluren is. Ben jij dol op snelle auto’s en ben je niet bang om op te vallen? Dan hebben ze nu een elektrische supercar te koop staan die veel wegheeft van een Lamborghini.

Deze auto is 100% geïnspireerd door de snelle monsters van Lamborghini. Daarnaast zie je ook verschillende details die aan Ferrari doen denken. Het is een mega snelle bak die je nog nooit hebt zien rijden. Het mooiste? Dit snelle ding kost echt heel erg weinig.

alibaba supercar

Betaalbare supercar in meerdere kleuren

Eindelijk is er een supercar op de markt die wel betaalbaar is. Hoe deze auto rijdt durven we helaas niet te zeggen. Willucht is het een goed idee als jullie dit voor ons testen. De supercar kost maar 15.800 dollar en dat is een fractie van de prijs van een ‘normale’ supercar.

Je kunt deze bolide in verschillende kleuren bestellen. Denk aan de kleuren groen, geel, rood, wit en goud. Deze snelle auto heeft plaats voor twee personen, beschikt over een digitaal dashboard en airconditioning. Geïnteresseerd geraakt? Je kunt de auto hier aanschaffen.

supercar alibaba

supercar alibaba 1