Aletta la Blanche is misschien wel de knapste dokter van Nederland
Women

Aletta la Blanche is misschien wel de knapste dokter van Nederland

Op Bali zijn veel mooie dames te vinden. Het Indonesische eiland is een populaire vakantiebestemming onder modellen en influencers, die het nuttige met het aangename combineren door er adembenemende kiekjes te nemen voor op hun social media-accounts. De knappe Aletta la Blanche staat zelf ook graag voor de camera, maar ze weet ook hoe ze andere modellen extra kan laten shinen.

Model en cosmetisch arts

Aletta woont het grootste gedeelte van haar tijd op Bali, maar haar thuisbasis ligt in Enschede, waar haar familie woont. De blondine is een drukke dame, die het erg goed doet als cosmetisch arts in het buitenland. In eigen land doet ze het ook erg goed, onder andere als model. Ze staat graag voor de camera, en werkt samen met verschillende modellenbureaus.

De knappe Aletta la Blanche heeft de koers van haar leven al helemaal uitgestippeld, en haar levensreis legt ze het liefste onder de zon af. Zo is ze niet alleen op Bali te vinden, maar reist ze ook graag af naar Dubai, de Arabische stad waar Luna Stevens ook graag vertoeft. Ondertussen werkt ze als Dokter Aletta aan het perfectioneren van de schoonheid van dames, en is ze zelf ook een plaatje voor veel fotografen.

Aletta la Blanche maakt Instagram aantrekkelijker

Aletta la Blanche is zeer actief op social media, en trakteert haar volgers regelmatig op kiekjes waarop ze poseert in zwemkleding en lingerie. Met 32,3K volgers heeft ze aan aandacht geen gebrek, en ook op haar website weet ze hoe ze haar volgers kan blijven boeien. De blonde dokter werd in 2020 al eens geïnterviewd door FHM, en stond in dat jaar ook in de FHM500, de prestigieuze lijst met mooie dames waar Kim Feenstra ook in staat.

We kunnen aan Aletta la Blanche zien dat modellenwerk makkelijk samengaat met werkzaamheden als cosmetisch arts. Ze pendelt elk jaar tussen Bali en Nederland, want ze werkt ook in een kliniek in Amsterdam. Ondertussen staat ze net zoals Tatum Bakker regelmatig voor de camera voor een fotoshoot. Op de onderstaande foto’s is te zien dat deze dame is gemaakt voor een leven waarin de schoonheid van de vrouw centraal staat.