Aldi slaat terug met betaalbare pizza-oven voor in de tuin

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Vorige maand schreven we nog over de betaalbare Air Lounger van Aldi. Deze maand komt de supermarkt weer met een nieuw betaalbaar hebbedingetje: een op briketten of houtskool gestookte pizza-oven voor in je tuin. Nice!

Er lijkt geen eind aan de strijd tussen de Duitse prijsvechters te komen. Van goedkope jacuzzi’s tot opblaasbare lounge-eilanden, zowel Aldi als Lidl weten ons elke maand weer te verrassen met ‘budget gear’.

Aldi slaat terug met betaalbare pizza oven voor in de tuin 01

Deze maand slaat Aldi terug met een zeer betaalbare buitenoven. Niet alleen pizza’s, maar alles wat normaal in de oven gaat kan op deze barbecue gegaard worden. Hieronder even de specs:

  • geïntegreerde temperatuurmeter
  • materiaal: geëmailleerd staal
  • incl. vierkante pizza­steen en voorzien van wielen
  • afmetingen: 50 x 36 x 160 cm
  • kook­oppervlakte: 48 x 34 cm

Aldi slaat terug met betaalbare pizza oven voor in de tuin 02

Het mooiste van alles is misschien nog wel de prijs. Voor slechts € 89,99 bereid jij in je eigen tuin straks de lekkerste ovengerechten. Ideaal voor de ‘luie’ koks onder ons die liever met een koud biertje de gasten gezelschap houdt. Bestellen kan hier!

Thuiswerk suit is perfect voor jouw zoom-meetings

Thuiswerken is er de laatste maanden langzaam ingeslopen. Zoom-meetings is het nieuwe vergaderen en de joggingbroek is de nieuwe pantalon. Tijdens een videocall bedachten...

Aldi verkoopt nu een super goedkope trainingsbank voor thuis

Aldi staat al enige tijd bekend om zijn betaalbare prijzen en geweldige deals. De retailgigant is nu begonnen met de verkoop van fitnessapparatuur voor...

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...