Food & Drinks

Must-have: Aldi verkoopt Schultenbräu hoodie’s en broeken

aldi Schultenbrau pak black friday

Heb jij wel eens skeere tijden gekend? Dan heb je vast wel eens Schultenbräu gedronken. Deze budgetpilsjes kennen we uiteraard van de bekende ‘New Kids‘-films. Aldi pakt nu uit met een hele bijzondere Black Friday-actie. Ze gaan namelijk Schultenbräu hoodie’s en bijpassende broeken verkopen. Keihard!

Heerlijk Schultenbräu pak

Vanaf nu kun je dus lekker jouw budget pilsjes drinken in een bijpassend pak. Daarnaast is dit pak uitermate geschikt als kerstoutfit, helemaal in stijl. Aldi gaat twee versies van het Aldi huispak verkopen. Een groen setje met Schultenbräu logo en slechte woordgrap erop. En een blauw huispak in de stijl van Aldi zelf.

Op het blauwe pak zie je het logo van Aldi. Wil je volledig in stijl aankomen? Dan kun je ook nog bijpassende mutsen en pantoffels erbij kopen. Hiermee ga jij de show stelen en ben je ook nog eens helemaal comfy.

aldi Schultenbräu pak

Comfy huispakken

De pakken zijn gemaakt van de zacht stof katoen, gecombineerd met polyester. Het zou dus heerlijk zacht en comfortabel moeten zitten. Als je een vriendin hebt moet je goed uitkijken dat ze deze dus niet van je steelt. Het is namelijk ‘steal your hoodie’ seizoen.

Het pak schijnt het allerlekkerste te zitten na een paar blikken Schultenbräu bij het haardvuur. De pakken zijn vanaf komende vrijdag te koop bij Aldi. Wees er snel bij want dit kan nog wel eens hard gaan.