Tech

Met de Aldi regendouche raak je meteen in een goede bui

Aldi regendouche

Supermarktketen Aldi heeft een regendouche in de aanbieding waarmee je het luxe gevoel krijgt dat je ook in de badkamers van hotels ervaart. In een tijd dat geld besparen meer regel dan uitzondering is komt deze mega-deal als een warme deken uit de lucht vallen. Wij namen deze uitgebreide set eens goed onder de loep, want dit koopje kunnen we niet aan onze neus voorbij laten gaan.

Scherpe aanbieding van Aldi

We zien wel vaker scherpe aanbiedingen van de supermarktketen voorbijkomen. We hebben onlangs nog de scherpste Action, Aldi en Lidl must-have deals behandeld, en konden deze mega-deal niet laten liggen. We hebben al eerder een robotstofzuiger voor een prikkie voorbij zien komen, maar ook onze dagelijkse douchebeurten mogen best wat kwaliteit bevatten.

Met de regendouche van Aldi koop je de topkwaliteit die je normaal gesproken in de badkamer van een hotel tegenkomt. De douche die ze nu in de aanbieding hebben is van het merk Home Creation, en is verkrijgbaar in een ronde en een vierkante variant. De ronde variant heeft een doorsnede van 24 cm, en de vierkante versie is 20 x 20 cm. Breed genoeg voor een heerlijke relax-sessie onder de douche dus.

regendouche aanbieding SHOP NU VOOR 39,99 EURO

Regendouche voor een ongelofelijke lage prijs

De regendouche heeft een roestvrijstalen en verchroomde douchestang met een maximale hoogte van 101 cm. Er zit ook een handdouche bij de set inbegrepen dat anti-kalk noppen heeft, en voor het gemak heeft Aldi er meteen een setje bevestigingsmaterialen bij gedaan zodat je meteen aan de slag kunt met het ophangen van de set. De echte verrassing zit echter in de superlage prijs van deze regendouche.

De douche wordt namelijk bij een online bestelling verkocht voor een prikkie. Voor deze prijs zul je bij geen enkele badkamerwinkel een dergelijke douche scoren, dus als je altijd al een regendouche van hotelkwaliteit had willen hebben dan is het verstandig om hem nu te bestellen, want dit soort deals zijn binnen korte tijd vaak uitverkocht. De set bestellen kan simpelweg door op de button te klikken.

regendouche aanbieding bestellen SHOP NU VOOR 39,99

regendouche aanbieding handdoeken SHOP NU VOOR 9,99