Tech

Aldi, Lidl en Action gaan uit hun dak met nieuwe gadget deals

Lidl, Aldi en Action gadget deals week 35

Ben je er weer klaar voor? Wij in ieder geval wel, laat die gadgets maar komen. Ook deze week kun je weer uit je dak gaan bij Aldi, Lidl en Action met nieuwe tech deals. Dit zijn de tofste, die je in week 35 kunt scoren.

1. Ambiano nanopresso – Aldi

Altijd al een nanopresso willen hebben, maar geen zin om er een fortuin aan uit te geven? Dan moet je deze week zeker langs Aldi gaan. Ze hebben namelijk een betaalbare nanopresso van Ambiano voor je.

Het draagbare koffiezietapparaat werkt op de 12V-aansluiting in je auto en is geschikt voor Nespresso-cups.

Lidl Ambiano nanopresso koffiemachine SHOP NU VOOR 59,99

2. Elektrische step – Action

Lopen is gezond, maar je hebt er niet altijd even veel zin in. Om wat sneller (lees 20 km/u) vooruit te komen, kun bij Action een Denver elektrische step scoren.

Deze is uitgerust met 3 versnellingen en een comfortabele vering op het voorwiel. Met een volle batterij kom je 12 km vooruit en op het display lees je precies af hoe hard je gaat, in welke versnelling je zit, hoe ver je al bent en hoe lang de accu het nog volhoudt.

Action Denver elektrische step SHOP NU VOOR 219

3. Slimme staande buitenlamp – Lidl

Smart home fans kunnen deze week hun tuin gadgets uitbreiden met een slimme staande buitenlamp. De lamp werkt met Zigbee 3.0 tech en brengt je buiten in de mood met 16 miljoen kleurtjes of een witlicht-tint.

Bedienen gebeurt via de app of uiteraard via je trouwe spraakassistent. Verder is het ding uiteraard spatwaterdicht (IP44) en is het uitgerust met vloerbeschermende voetdoppen.

Lidl slimme staande buitenlamp SHOP NU VOOR 79,99

4. Elektrische stadsfiets – Aldi

Met Action’s elektrische step zoef je met 20 km/u voorbij, maar als je toch nog wat harder wilt heeft Aldi een elektrische stadsfiets voor je. Hiermee kom je 5 km/u harder vooruit en je kunt ook nog eens lekker zitten.

De urban e-bike is uitgerust met een BLAUPUNKT borstelloze middenmotor, een Shimano Nexus 7-speed naafversnelling met draaischakelaar en een 13,8 Ah batterij. Qua actieradius kun je rekenen op maximaal 140 km. Net wat verder dan die step.

Aldi urban e-bike SHOP NU VOOR 1.299

5. Campinglamp met dynamo – Lidl

Verlichting tijdens het kamperen kan soms een issue zijn en als je goed voorbereid wilt zijn, heeft Lidl deze week een handige campinglamp met dynamo voor je.

Het ding verzorgt 360 graden verlichting en komt met twee verschillende lichtstanden en een knipperfunctie. Opladen doe je dus via een dynamo, maar als je arm lam is en er toch een stopcontact in de buurt is kun je ook voor de micro-USB kabel gaan.

Lidl campinglamp met dynamo SHOP NU VOOR 19,99

6. Hyundai elektrische dweil – Action

Hyundai maakt veel meer dan alleen auto’s en deze week kun je het Koreaanse merk in huis halen in de vorm van een elektrische dweil. Action beweert dat dweilen hiermee de leukste schoonmaakklus wordt, maar zo ver zouden we niet gaan.

Dweilen wordt wel een stuk makkelijker, dankzij de LED-verlichting en het feit dat de dweil zelf ronddraait. Het reservoir vul je met een reinigingsmiddel naar keuze en vervolgens kun je 40 tot 50 minuten losgaan, afhankelijk van welke stand je kiest.

Hyundai elektrische dweil SHOP NU VOOR 79,95

7. D-Link wifi-versterkers – Action

Als laatste helpt Action je deze week ook met je wifi in huis. Als je klaar bent met plekken in huis waar je verbinding altijd slecht is, kun je bij de budget winkel terecht voor een set D-Link wifi-versterkers met een bandbreedte tot 1200 Mbps.

De versterkers zijn eenvoudig te installeren via de bijbehorende app en zouden een dekking bieden tot 325m². In de app kun je meteen ook zien welke apparaten er allemaal aan het netwerk zijn verbonden, zodat je ongenode gasten er zo weer vanaf kiepert. En leuk om te weten is dat de versterkers ook werken met Alexa en Google Assistent.

Action D-Link wifi-versterkers SHOP NU VOOR 39,95

Dat waren de top gadget deals voor de week, maar uiteraard valt er nog veel meer te scoren bij de budget winkels. Check ook deze Aldi, Lidl en Action tech koopjes als je nog niet verzadigd bent.