Aldi komt nu met Kruidnootjesvlaai!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

De frikandellenvlaai is nog maar nét uit de schappen verdwenen of Aldi komt alweer met de volgende unieke en opvallende creatie: de Kruidnootjesvlaai! De speciale vlaai is gevuld met een soort van speculaas pudding en om het af te maken is het geheel bestrooid met kruidnootjes.

Aldi zorgde vorige week al voor een hoop blije gezichten met de introductie van de Frikandellenvlaai, die in no-time in alle filialen was uitverkocht.

Aldi komt nu met Kruidnoodjevlaai krantje

Na het succes van de frikandellenvlaai hoopt de supermarkt natuurlijk dat de Kruidnootjesvlaai net zo’n succes gaat worden. De vlaai is vanaf vrijdag 17 november te verkrijgen voor slechts € 2,49 en is te vinden in het koelschap!

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...