Aldi komt met 220 watt tellende boombox speaker voor €8999
Tech

Aldi komt met snoeiharde boombox-speaker voor €89,99

Vandaag geen opblaasbaar speelgoed in onze budget gadget corner, maar gewoon een hele dikke boombox-speaker om je tuinfeestjes nieuw leven mee in te blazen. Aldi komt deze zaterdag namelijk met een hele vette aanbieding: een 2 x 220 watt tellende boombox-speaker voor €89,99.

Vorige week vertelden we je nog over deze prachtige Aldi pizza-oven voor in je tuin. Aankomende zaterdag doet de Duitse prijsvechter met deze speaker daar een luidruchtig schepje bovenop.

Boombox-speaker

Of je nou pizza’s staat te bakken of gewoon een gezellig tuinfeestje geeft, deze boombox-speaker voorziet jouw buitenmomenten van zeer luide deuntjes. Met 2 x 220 watt speakers ben je namelijk verzekerd van kraakheldere muziek, zelfs op standje burenruzie.

Aldi komt met 220 watt tellende boombox speaker voor €8999 01

Daarnaast is de speaker voorzien van de volgende specs:

  • radio met 30 voorkeurzenders
  • lcd-display
  • 2x microfoonaansluiting
  • 2x USB-aansluiting
  • aux-aansluiting
  • inclusief 1 microfoon

Karaoke

Een microfoon? Ja zeker, en dan weet je wat dat betekent. Schaamteloze karaoke als iedereen al een flinke slok op heeft. En dankzij de talloze aansluitmogelijkheden zoals USB, aux en Bluetooth is je telefoon op elke manier te verbinden.

Aldi komt met 220 watt tellende boombox speaker voor €8999 02

Als extra feature heeft de speaker aan de bovenzijde een verlicht LCD scherm en zijn de speakers voorzien van LED-verlichting. Ondanks al deze extra snufjes heeft de speaker toch gewoon een accuduur van zeker 15 uur, zodat je halverwege je feestje niet ineens zonder muziek komt te zitten.

Net zo enthousiast als wij? De boombox-speaker is vanaf zaterdag 7 juli via Aldi te koop voor €89,99!