Aldi komt met mega chille en spotgoedkope Air Lounger

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Bam! Aldi komt wederom met een hele vette aanbieding, namelijk een chille en betaalbare Air Lounger. Je eigen opblaasbare ligkussen meenemen naar het strand of een festival zonder veel geld uit te geven? Dat kan, voor slechts € 12,99 is dit hebbedingetje namelijk van jou!

De Air Lounger is makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te blazen. En met een verhoogd hoofdeind lig je altijd heerlijk comfortabel. De Air Lounger wordt geleverd met een draagtas waardoor jij altijd en overal in je nieuwste loungekussen kan chillen.

opt.1250w

Opgeblazen heeft de Air Lounger een afmeting van 180 x 90 cm, het formaat van een standaard eenpersoonsbed. Groot genoeg voor jezelf dus, maar met een klein beetje moeite kan je vriendin of scharrel er ook gewoon bij.

Dan mogen jullie samen trouwens niet meer dan 200kg wegen, want dat is tevens het maximale draagvermogen.

De Air Lounger is vanaf morgen te koop bij de Aldi. Maar wees er wel snel bij, want per filiaal is er slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar!

opt.1817w

opt.1817w

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...