Aldi komt met budget houtgestookte pizzaoven voor in je tuin!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Budgetsupermarkt Aldi heeft opnieuw een super vette aanbieding aangekondigd: een houtgestookte pizzaoven voor in je eigen achtertuin. En dat voor een kleine €100,-, wat al gauw een paar honderd euro goedkoper is dan bij de concurrentie.

Eerder dit jaar zorgde Aldi al voor heel wat hype met een super goedkope opblaasbare jacuzzi, ditmaal is het een budget outdoor pizzaoven waarmee de supermarkt wederom flink wat aandacht mee creëert.

Aldi komt met spotgoedkope houtgestookte pizzaoven voor in je tuin

Het dingetje weegt een kleine 26 kilogram en heeft een tweedelige grill, waarop je zowel vlees kan grillen als pizza’s kan bakken. Een perfecte vervanger dus voor die basic barbecue in jouw tuin.

Op dit moment is de pizzaoven alleen nog in Engeland te verkrijgen, maar verwacht wordt dat de pizzaoven op zeer korte termijn ook naar Nederland komt. We houden je op de hoogte!

Aldi komt met spotgoedkope houtgestookte pizzaoven voor in je tuin 02

Aldi komt met spotgoedkope houtgestookte pizzaoven voor in je tuin 01

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....