Aldi goedkoop Dyson alternatief stofzuiger
Dyson V12 Slim / Beeld: Dyson
Tech

Dyson te duur? Scoor nu bij Aldi dit goedkope alternatief

Als het om stofzuigers gaat staat Dyson aan de absolute top. Vooral Dyson’s steelstofzuigers zijn erg gewild, omdat ze krachtig zijn en komen met een bult aan features. Een groot nadeel aan de stofzuigers is helaas dat ze meteen ook met een gigantisch prijskaartje komen. Als dat je er altijd van heeft weerhouden om een Dyson te kopen, kun je deze week bij Aldi terecht voor een goedkoop alternatief.

Goedkoop Dyson alternatief

Als je geen honderden euro’s uit wilt geven aan een stofzuiger maar toch het Dyson gevoel wilt, moet je deze week zeker even bij Aldi kijken. Ze hebben namelijk een steelstofzuiger te koop, die ook met redelijk wat slimme functies is uitgerust. Zo is er een feature, die ervoor zorgt dat de zuigkracht van het apparaat automatisch wordt aangepast aan de hoeveelheid stof die je probeert weg te werken.

Uiteraard is er ook een LCD-display van de partij en hierop kun je nauwlettend in de gaten houden wat die zuigkracht precies is. Maar als je je stofzuig-activiteiten liever zelf in de hand houdt, kun je ook zelf bepalen welke zuigstandkeuze je wilt gebruiken. Ook die keuze, Eco of Max, zie je weer terug op het scherm.

Aldi goedkoop Dyson stofzuiger alternatief

60 minuten stofzuigen

Wat je ook op het scherm kunt bijhouden is de status van de batterij. Net zoals bij elk apparaat gaat de batterij namelijk niet eeuwig mee en in dit geval kun je rekenen op maximaal 60 minuten. Dat wordt natuurlijk wel minder als je constant bezig bent op de hoogste zuigkracht. Verder gebruikt de Aldi stofzuiger een 5-traps filtratie systeem om alles stofvrij te krijgen.

Aldi Dyson stofzuiger alternatief SHOP NU VOOR 84,99

Dyson alternatief nu shoppen bij Aldi

Als je bent overtuigd kun je het goedkope Dyson alternatief nu bij Aldi scoren voor maar 84,99 euro. Je krijgt er 3 jaar garantie op, dus als er iets misgaat hoef je niet te balen. Op zoek naar nog meer goedkope gadgets? Check dan ook deze 7 Lidl, Action en Aldi deals, die je absoluut niet mag missen.

Mocht je nou toch echt niet zelf willen stofzuigen, kun je ook gaan voor een robotstofzuiger. De iRobot Roomba S9+ doet zo’n beetje alles zelf van stofzuigen, het stofreservoir legen en zichzelf weer opladen.