Tech

Aldi gooit gadget in de aanbieding (€12,99) voor alle thuiswerkers en weggebruikers

aldi-ergonomische-accessoire
(Foto: Aldi)

Rugpijn is één van de meest voorkomende klachten onder thuiswerkers en mensen die vaak lang in de auto zitten. We weten allemaal waardoor dit komt: de zithouding. Toch doen we er maar weinig aan en laten het gebeuren. Aldi helpt je om toch eens stappen te ondernemen.

De rugpijn die je voelt, bestaat uit klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten als gevolg van een verkeerde houding. Hoog tijd om daar wat aan te doen.

De oorzaak van het hele probleem

Sinds de coronapandemie wordt thuiswerken opeens toegejuicht. Daarvoor was het bijna vloeken in de kerk en moest je met een wel hele goede reden komen. Het bracht niet alleen voordelen, op de lange termijn hunker je toch wel weer naar die goede bureaustoel op kantoor of lekker in de auto meezingen met de radio.

Dit probleem wordt alsmaar groter en Aldi springt daarop in met een flinke aanbieding op een hele gemakkelijke gadget. Het gadget is niets nieuws, maar we zagen de urgentie van de aanschaf niet in. Met een aankoopprijs van slechts € 12,99 legt Aldi de lat wel zo laag dat je het wel moét proberen.

aldi-ergonomische-accessoire SHOP NU VOOR 12,99

Waardoor ontstaan rugklachten?

Lang werken of lange afstanden in de auto zitten in een ongezonde houding kan leiden tot statische belasting van de spieren. Het gevolg is een minder goede doorbloeding, wat na verloop van tijd kan leiden tot klachten aan spieren en pezen.

Ook kunnen extreme houdingen, waarbij de uiterste gewrichtsstand wordt ingenomen, zorgen voor spanning op pezen, banden en spieren. Werken of auto rijden met een gebogen of gedraaide rug kan leiden tot rugklachten. De meeste oorzaken kunnen worden opgelost met eenvoudige ergonomische veranderingen aan de werkplek of zithouding achter het stuur.

aldi-ergonomische-accessoire
(Foto: Freepik)
SHOP NU VOOR 12,99

Aldi helpt je tegen rugklachten

Het gadget dat Aldi aanbiedt, is een ergonomische rugsteun die eenvoudig aan elke stoel of autostoel kan worden bevestigd. De rugsteun is ontworpen om de natuurlijke curve van de wervelkolom te volgen en zorgt voor een betere zithouding. Hierdoor wordt de druk op de rug verminderd en worden rugklachten voorkomen.

De rugsteun is gelukkig betaalbaar en eenvoudig, zodat dat niet de reden kan zijn om het niet aan te schaffen. Door deze rugsteun te gebruiken, kun je klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten verminderen en voorkomen dat rugpijn een dagelijkse realiteit wordt.

aldi-ergonomische-accessoire SHOP NU VOOR 12,99