Aldi brengt ultieme verkoeling met Radler ijsjes in de aanbieding
Food & Drinks

Aldi brengt ultieme verkoeling met Radler ijsjes aanbieding!

Tropische temperaturen vragen om tropische maatregelen. Daarom komt Aldi dit weekend met een superkoele aanbieding: Bavaria Radler ijsjes met 2% alcohol. De perfect manier om chill de hittegolf mee door te komen!

Aldi doet hard zijn best om mensen met een klein budget de zomer door te helpen. Eerder kwam de supermarkt al met een budget boombox-speaker, een pizza-oven voor in de tuin, air loungers en uitstekende whisky.

Aldi radler ijsjes

Aldi zou Aldi niet zijn als de ijsjes niet vet in de aanbieding waren. Een six-pack Bavaria Radler ijsjes kost slechts € 2,99. Het ijs bestaat voor ruim 95% uit echt Radler bier en bevat slechts 25 kilocalorieën. Een doosje van dit fruitige bier-ijs kan dus totaal geen kwaad!

Aldi brengt ultieme verkoeling met Radler ijsjes in de aanbieding 01

Deze week pakt de supermarkt wederom uit met het verfrissend bier in ijsvorm. Bij de Appie betaal je trouwens bijna 5 euro voor dezelfde Bavaria ijsjes, dus de verwachting is dat de Aldi voorraad binnen no-time leeg is.

De Radler ijsjes gaan aankomende vrijdag in de aanbieding dus weer er vroeg bij. Voor je het weet zie jij je buurman met 20 dozen de winkel uitlopen en grijp jij mis. De six-packs zijn – zolang de voorraad strekt – te vinden in het vriesvak.