Film & Serie

Al Pacino weer vader: zijn 29-jarige vriendin, vermogen en beste films

al-pacino-vriendin-vermogen-beste-films

Al Pacino, de legendarische 83-jarige acteur, staat opnieuw in de schijnwerpers nu bekend is geworden dat hij binnenkort vader wordt van zijn vierde kind. Zijn 29-jarige vriendin, Noor Alfallah, is in verwachting en het nieuws heeft de media in rep en roer gezet. Laten we eens dieper ingaan op de details van hun relatie, Pacino’s fortuin en enkele van zijn beste films.

Vriendin van Al Pacino: Noor Alfallah

Noor Alfallah heeft lange tijd buiten de schijnwerpers gestaan, maar ze kwam in de belangstelling te staan toen ze voor het eerst werd gefotografeerd met Pacino in april 2022. Sindsdien hebben ze hun relatie grotendeels privé gehouden. Noor Alfallah heeft een achtergrond in de entertainmentindustrie als producent en heeft enkele short films op haar naam staan.

Voordat ze Pacino ontmoette, had Alfallah een opmerkelijke dating geschiedenis. Ze had een relatie met niemand minder dan Mick Jagger, de frontman van de Rolling Stones. Na een jaar gingen ze echter uit elkaar. Daarna had ze een relatie met Nicolas Berggruen, een invloedrijke miljardair. Geruchten over een relatie met Clint Eastwood deden ook de ronde nadat ze samen werden gefotografeerd, maar Alfallah heeft dit altijd ontkend en beweerd dat ze slechts goede vrienden zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Al Pacino’s beste films

Hij heeft indrukwekkende rollen vertolkt, voornamelijk in maffia films zoals The Godfather-trilogie, Heat, Scent of a Woman, Donnie Brasco, Serpico en recentelijk The Irishman. Vooral The Godfather is extreem populair. Zo behoren The Godfather en The Godfather II tot de op één na en op drie na best gewaardeerde films aller tijden op IMDb.

Deze films vertellen het verhaal van de opkomst en ondergang van Michael Corleone, een van de meest meedogenloze gangsters in de filmgeschiedenis. Uiteraard wordt deze rol gespeeld Al Pacino. Hij speelt hier een oorlogsheld en corrupte zakenman, en weet hier een waar meesterwerk van te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE BIGGEST FAN PAGE (@the.alpacino)

Het vermogen van Al Pacino

Wat betreft Pacino’s vermogen, wordt zijn nettowaarde geschat op $120 miljoen. Dit is geen verrassing gezien zijn status als een van de grootste acteurs aller tijden. Met meer dan vijf decennia in de filmindustrie heeft Pacino talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder een Academy Award en twee Primetime Emmy Awards.

Niet zo gek dat je met meer dan vijftig jaar in de grootste films verschijnen een aanzienlijke bankrekening hebt weten op te bouwen. Noor Alfallah zal vast en zeker al op de hoogte zijn geweest van zijn fortuin, of heeft elke lover van haar toevallig heel veel geld?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alpacino (@alpacino40)