married with children
Film & Serie

Al Bundy maakt comeback in Married with Children animatieserie

Als je denkt aan de meest klassieke sitcoms uit de jaren ’80 en ’90, is de kans groot dat Married With Children een van de eerste shows is die in je opkomt. De serie volgt het leven van het disfunctionele stel Al en Peggy samen met hun twee kinderen Kelly en Bud.

Married with Children

Sinds het laatste seizoen in 1997 heeft de serie de erkenning gekregen als een van de grappigste sitcoms uit de geschiedenis. Er is in het verleden vaker geprobeerd om de serie terug op de televisie te krijgen, maar zonder succes. Toch lijkt het erop alsof de serie een terugkeer gaat maken.

Wel zal het een opmerkelijke wending krijgen in het verhaal. Want volgens een rapport van Deadline zal Married with Children een nieuw leven krijgen als animatieserie. Wel zal de originele cast, bestaande uit Katey Sagal, Ed O’Neill, Christina Applegate en David Faustino hun rollen gaan hernemen.

married with children comeback

Animatieserie reboot

Hoewel het misschien een vreemd idee lijkt om van de serie een tekenfilm te maken voor een reboot, past het karakter van de Bundy’s zelf erg goed in de wereld van animatie. Door de acteurs de mogelijkheid te geven om hun tekst op te nemen, in plaats van op de set te hoeven zijn, is het vooruitzicht om de originele cast weer aan boord te krijgen makkelijker geworden.

Terwijl we wachten op meer informatie over een mogelijke reboot, is de originele serie nog steeds te bekijken op streamingdiensten Peacock of Hulu. Voor het geval je, net als ons, nog steeds geen genoeg kan krijgen van de familie Bundy. Kijk jij net als ons ook zo uit naar een reboot van Married with Children?

married with children comeback

Nieuwe film & serie releases

Helaas duurt het waarschijnlijk nog wel even totdat we duidelijkheid gaan krijgen over de remake. Tot die tijd is er gelukkig genoeg inspiratie op het gebied van films en series. Wij schrijven hier bijna dagelijks over, zodat jij zo min mogelijk moeite hoeft te doen bij het uitkiezen van een nieuwe titel.

Lees daarom ook eens één van deze artikelen: