Het resultaat wanneer een ervaren gast van de Special Forces meedoet aan een potje Airsoft
Foto: Silo Entertainment
Media

Het resultaat wanneer een ervaren gast van de Special Forces meedoet aan een potje Airsoft

Een potje Airsoften met maten is altijd lachen. Door middel van namaakwapens en kunststofkogels kun je je helemaal uitleven, alsof je in een Battlefield game zit. Tenzij er iemand in het team van de tegenstander is die extreem goed is, precies zoals je in deze video gaat zien.

Special Forces vs amateurs

Een van de jongens heeft namelijk ervaring bij de Special Forces van de Duitse politie. En dat heeft hij ze laten weten. In de video zijn er camera’s en drones gebruikt om alles op te nemen. Hierdoor kun je precies zien hij goed deze gast is.

Airsoft special forces vs amateurs

De gast van de Special Forces zit op een level dat vergelijkbaar is met die van de Amerikaanse SWAT. De tegenstander heeft natuurlijk geen idee wat zijn achtergrond is en is op z’n zachts gezegd verrast.

Airsoft video

In de video zie je hem vanaf het begin meteen het veld ingaan met een bizarre verrassingsaanval. Wat een verschil in niveau, heel tof om te zien wat voor skills deze gast heeft. Hij maakt zijn tegenstanders met de grond gelijk.

Dat de zogezegde ‘amateurs’ geen schijn van kans maakten is wel duidelijk. Tegelijkertijd is het heel erg interessant dat de Special Forces pro commentaar geeft bij de video en uitlegt waarom hij bepaalde dingen doet en hoe hem dat een voordeel geeft.

Check de toffe video hieronder: