Travel

Deze gruwelijke Airbnb heeft een eigen racebaan

airbnb racebaan

Wij struinen Airbnb wekelijks voor jullie af, op zoek naar de mooiste pareltjes. Zo kwamen we laatst dit privé-eiland tegen in Belize via Reisleven. De Airbnb van deze week is perfect geschikt voor echte race-fans. Het is namelijk een vakantiebestemming, inclusief eigen racebaan, en genoeg slaapplek voor jouw hele vriendengroep.

Airbnb inclusief racebaan

Als je hier slaapt dan moet je verplicht rondjes scheuren. Deze Airbnb met racebaan staat in de Amerikaanse staat Missouri. Hij staat geadverteerd als Little Talladega, vernoemd naar de Talladega Speedway. In de beschrijving staat dat de vorm van het circuit geïnspireerd is op een Nascar-baan. Een beetje overdreven, maar wel leuk.

Je kunt jouw eigen auto op het circuit gebruiken, maar je kunt ook in een van de voertuigen scheuren die bij de huur van de bijzondere Airbnb zijn inbegrepen. Denk aan de karts, quads, ATV’s en crossbrommers. Dit is voor snelheidsduivels de ultieme slaapplek. Neem een paar vrienden mee en je kunt elkaar de hele dag uitdagen om rondjes te rijden.

airbnb racebaan missouri

Entertainment in overvloed

Ben je even klaar met scheuren op het circuit? Dan kun je in de loods ook nog eens spelen met elektrische driftkarts. Is dit alles? Nope. Deze Airbnb ademt namelijk entertainment. Je kunt er namelijk ook spelen op arcadekasten of lekker baantjes trekken in het zwembad. Daarnaast hebben ze het ook nog eens over een golfbaan, tennisbaan en visvijver. Knap als je je hier weet te vervelen.

Er is plek voor in totaal 12 personen. De prijs in december ligt rond de 1725 euro per nacht. Dat lijkt veel, maar als je met een groep van 12 bent kost het je 140 per nacht. Dit is inclusief al het entertainment. Dat is toch een prima prijs voor zoveel lol. Bekijk deze Airbnb hier.

airbnb racebaan huren

airbnb racebaan zwembad