Travel

Airbnb Parel: een kleurrijk privé eiland in schitterend Belize

Airbnb privé eiland Belize

Ben jij nog op zoek naar een mooie bestemming? In dit artikel lichten we een van de meest bijzondere Airbnb pareltjes uit. Je moet er wel helemaal voor naar Placencia in Belize afreizen, maar dan heb je ook wat. Dit is, naast een toffe bestemming, een van de vetste ervaringen die je op het gebied van accommodaties kunt meemaken: slapen op een privé eiland.

Een privé eiland huren via Airbnb

Dit eiland, genaamd Bird Island, is een van de meest unieke ervaringen die je kunt meemaken. Het is een privé eiland waar je de tijd van je leven kunt hebben met je meisje, familie of een groep maten. Meer privacy en comfort is ondenkbaar. Daarnaast ligt Placencia in een prachtige omgeving van Belize en maak je kennis met schitterende natuur.

Het eiland is de laatste jaren flink gerenoveerd. Denk aan nieuwe dekken, een vissersdok, nieuw observatorium, loopbruggen, een cabana met open zijde aan het water en een afgesloten zwemgedeelte. Bird Island is constant bezig om de ervaringen van hun gasten te verbeteren. En dat lukt goed, als je de foto’s ziet!

airbnb prive eiland

Bird Island in Belize

Een van de tofste dingen aan Bird Island is de nieuwe bar boven het water en een barbecueplek. Ook is er een studio te vinden op de bovenverdieping en kun je schommelen boven het water. Gaat het nog beter worden dan dit?

Maar wat kost zo’n magische ervaring op een privé eiland dan precies? Je denkt vast dat dat onbetaalbaar mis? Nope. Voor 6 nachten met zes personen betaal je ongeveer € 4.000 euro. Let’s go!

prive eiland belize

Airbnb prive eiland Belize 2

prive eiland airbnb

Airbnb prive eiland Belize 5

Airbnb prive eiland Belize 4