after life
Film & Serie

After Life seizoen 3 vanaf begin volgend jaar te zien op Netflix

Het derde en tevens laatste seizoen van de Ricky Gervais Netflix-serie After Life komt in januari 2022 naar Netflix. In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over After Life seizoen 3, inclusief het nieuwe verhaal en de releasedatum.

After Life op Netflix

After Life, voor het geval je het nog niet wist, is een Netflix Original komedieserie die is bedacht door comedian Ricky Gervais, die de rol van Tony speelt. Tony heeft een enorm verlies geleden door het overlijden van zijn vrouw. De serie volgt hem terwijl hij de scherven opraapt van zijn verlies en een nieuw doel in het leven probeert te vinden.

Na het grote succes van de eerste twee seizoenen duurde het niet lang voor Netflix om de knoop door te hakken voor het derde (en tevens laatste) seizoen. Sterker nog, een maand na de release van het tweede seizoen kwam de streamingdienst al met het goede nieuws over het vervolg.

Seizoen twee (spoiler alert)

Hoe eindigde het tweede seizoen ook alweer? Tijdens de talentenjacht van de stad, waar Tony elke dag lijkt te herstellen van zijn verlies, krijgt hij een gigantisch verlies te verduren. Zijn vader, gespeeld door David Bradley, overlijdt aan dementie in het verpleeghuis.

Het belangrijkste overkoepelende plot voor het derde seizoen zou de voortzetting en hopelijk de redding van de lokale krant zijn waar Tony werkt. Hij beloofde Sandy dat de krant doorgaat en Tony leek een kick te hebben gekregen van het hebben van een nieuw doel in het leven.

Prijswinnende serie

Wat After Life zo’n bijzondere serie maakt is het feit dat schrijver Gervais het talent heeft om een hilarische comedyserie te schrijven die tegelijkertijd ook een tranentrekker is. Tijdens het kijken van deze serie beland je als kijker in een achtbaan van emoties, iets wat alleen Ricky Gervais kan. Het derde seizoen is vanaf januari te zien op Netflix.

Je kan natuurlijk ook één van onze andere Netflix artikelen bekijken voor wat extra inspiratie: