Geld & Carrière

Dit megabedrag vraagt DJ Afrojack voor een optreden

Afrojack bedrag optreden
Foto: @afrojack

Afrojack, is een van de populairste dj’s ter wereld; hij treedt honderden keren per jaar op en vliegt daarvoor de hele wereld over. Maar wat verdient hij daar eigenlijk mee? Wat krijgt hij per optreden en hoe rijk is hij? Dit is wat we weten over het financiële plaatje van Afrojack.

Van Hit naar hit: de successen van Afrojack

De boomlange (2,08 meter) artiest begon op jonge leeftijd te experimenteren met muziekproductie en al snel was hij zijn eigen beats aan het creëren. Van optredens door heel Nederland tot een internationale doorbraak, Afrojack heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten in de EDM wereld.

Met remixes van hits zoals “Revolver” van Madonna en “Alejandro” van Lady Gaga maakte Afrojack indruk in de muziekindustrie. Maar zijn echte doorbraak kwam met het nummer “Give Me Everything,” een samenwerking met Pitbull, Ne-Yo en Nayer. Deze track werd een wereldwijde hit en bevestigde zijn talent als top dj. Hij produceerde nog vele andere hits en is niet meer weg te denken uit de dance scene.

Dit mega bedrag vraagt DJ Afrojack voor een optreden 3

Wat kost een optreden van Afrojack?

Een avondje Afrojack laten draaien is niet goedkoop. Het kost maar liefst tussen de 100.000 en 200.000 dollar om deze getalenteerde dj op jouw feest of evenement te laten schitteren.

De exacte prijs hang af van factoren als locatie, tijdsduur van het optreden et cetera. Het is in ieder geval geen verrassing dat Afrojack zo’n gigantisch vermogen heeft opgebouwd, waarmee hij zichzelf kan trakteren op de mooiste dingen in het leven.

Het vermogen van Afrojack

Afrojack’s vermogen wordt geschat op maar liefst 60 miljoen euro volgens Celebrity Net Worth, waarmee hij behoort tot de rijkste Bekende Nederlanders. Een gigantisch bedrag, maar het is niet voldoende voor een plek in de top 5 van rijkste dj’s ter de wereld. Afrojack verdiende al wel meer dan collega Martin Garrix, maar de rijkste Nederlandse dj blijft voorlopig DJ Tiesto.

Dit mega bedrag vraagt DJ Afrojack voor een optreden 1

Een leven in luxe: Afrojack’s dure speeltjes

Met zijn riante banksaldo kan Afrojack zich de meest exclusieve dingen veroorloven. Hij is regelmatig te zien in zijn peperdure auto’s, en ook al rijdt hij ze soms in de prak, het lijkt hem niet te deren. Met zo’n vermogen kun je het je veroorloven om van het leven te genieten en een beetje luxe mag dan natuurlijk niet ontbreken. Afrojack heeft het als dj en muziekproducer in ieder geval duidelijk gemaakt in de muziekwereld.

Dit mega bedrag vraagt DJ Afrojack voor een optreden 2